daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1077
Wysłany: 2009-11-24, 23:24 SPAR
A więc nawiazujac do zamknietego tematu pisze aby obwiescic iż spara z naszej strony dostaniecie ,serwer mamy przygotowany klanowy ,ekipa trenuje ,wstępny termin to niedziela godziny wieczorne , co do godziny można sie dogadać. Pozdro
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 960 Skąd: z Pieszyc
Wysłany: 2009-11-25, 17:13
odezwal sie pan g-pro-man straszna kara hahahaahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhaahahhhahahahhahahahahaahhahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhhhh
zacznij grac na centralu ;)
IP: 10.128.2.114 / STEAM_0:1:27092662
Teraz ja jestem przedstawicielem klatki w sprawie spara między serwerowniami :D
Chciałem poinformować, że termin odbycia się meczu zostanie przesunięty, gdyż nie wszyscy gracze z pierwszego składu mogliby się zjawić w niedzielę. Będę z Wami w stałym kontakcie. Miałbym do Was prośbę, abyście skład już mieli wybrany, tak aby można było pograć od razu po podaniu terminu. Za utrudnienia przepraszamy.
Z poważaniem
Ezebe :P
Ostatnio zmieniony przez Unreal5325 2009-11-28, 00:39, w całości zmieniany 1 raz
Widziałem, że skład już macie. Wstępnie datę sparingu ustalam na przyszły piątek, myślę, że koło godziny 22:00. Pasuje? Postaram się zamówić hltv. Nie wiem tylko na jakim serwie będziemy grali....
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa