11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Ja się dowiedziałem przypadkowo. W pewnej kafejce w moim mieście były dodane wasze serwery. Kilka razy zagrałem zobaczyłem że jest miła atmosfera, więc zacząłem tutaj grać.
_________________ Jedno serce, jedno bicie, Real Madryt ponad życie.
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 291 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2009-08-25, 16:15
a ja sobie grałem z rok na nonsteam.pl i tak forum upadło po tym jak ja zrobiłem sobie przerwę w cs-e i z ciekawości wpisałem www.nonsteam.pl i patrze kto to tak sobie zabrał adres ale patrze malitek H@ to spoko :D i wbiłem na ffa :P
_________________ ..Poczuj to, to ze słabości siła,
Bo skąd byłaby złość, gdyby nie było miłości,
Lub byłaby ona niemiła..
hmm to było tak jak grałem na fragarenie i dostałem bana <nie wiem za co> to szukałem serwerów chodziłem po rożnych serwerach aż pewnego razu na serwie H&S(HnS) <szukanego> :D to jakiś koleś podał wasze ip na ffa2 :D
_________________ Nie lubisz mnie, zdychaj, z tej impry się zalej
Lub naładuj karabin jeśli koniecznie chcesz mnie zabić
Na STEAM kolega powiedział:
- Chodź poszukam serwerów ns to poczitujemy
- Ja nie będę ściągał tego gówna, ale ns'owe boty z chęcią pokaram ;P
- Ok masz ip...................
Poszliśmy porać na FFA2 on pohaxował, dostał bana, ja pograłem trochę dostałem bana, zacząłem grać na FFA, zostały mi zrobione ss, wkleiłem i cóż nie widać było mojego "WH" ;P
Kolega miał z wiaderka...