Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2009-08-19, 09:42
A jo się dowiedziałem przez przypadek.. Miałem se pograć z kuzynem, który przepił konto CSa, tak więc poszukał serwera NS, no i patrze, że gra tutaj.. Spodobała mi się jedna nocka, potem druga.. Potem z kumplem mieliśmy dostać bana za czity, no i trzebabyło się zalogować :P
aaaa ja ... no najpierw gralismy z kumplami na uSmerfa.pl ee znudzila nam sie tam gra i byla krótka przewa ale po czasie jeden z kumpli dal mi ip tego (FFA2) serwa mowiac ze jego kumpel ma adma no i zaczęliśmy tam grac a pozniej przeszliśmy sie na 4Fun
_________________ Choć na serw Gość
Zgniotę cie nożem :]
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ja podobnie jak wZr! gralem na nonsteam.pl. Gralem tam z 2lata. a jak wrocilem na wakacje to wpisujac nonsteam.pl wyskakuje ta strona wiec gracze z temtego servera zapewne zawitaja w liczniejszej grupie niz tych 10 osob teraz.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Malitek a propo allegro to ja tez moge wystawic aukcje xDD :)
A i malitek wiem nie ten temat ale co sadzisz o wyporzyczeniach serwerów na np. spary za odpowiednia oplata??
Gracze przecierpia 1 godzine bez np FFA a kaski troche wpadnie na utrzymanie serwerów co ty o tym sadzisz. PW lub w tym temacie napisz pozdr. all. player. 4fun.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa