Mowie o tym Malitkowi od lohoho pierwszy raz jakies 5 miech temu a przez ostatni miesiac co tydzien zawsze slysze odp "ze pogada z kumplem czy moze postawic serwer" i na tym sie KURWA rozmowa konczy.
Ostatnio zmieniony przez I co Teraz ? 2009-11-06, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1077
Wysłany: 2009-11-06, 22:45
Dzisiaj poruszyłem rozmowe z władzą na temat TS ,mianowicie chciałbym Ts na Centralu po to a że by admini mogli konsultować różne sprawy i gracze mieli swoje pokoje na TS , zobaczymy co z tego wyniknie ,bądżmy dobrej myśli.Pozdro
Dzisiaj poruszyłem rozmowe z władzą na temat TS ,mianowicie chciałbym Ts na Centralu po to a że by admini mogli konsultować różne sprawy i gracze mieli swoje pokoje na TS , zobaczymy co z tego wyniknie ,bądżmy dobrej myśli.Pozdro
Patrz, do jutra do godziny 8 rano, stawiam serv TS i oddaje wam do dyspozycji.
_________________ Zgadnij kto wraca, kto jest na pozycji, kto jest tu graczem co nie lubi policji. ;)
Wiem z doświadczenia, że to zdecydowanie polepsza atmosferę na serwerze...
Jest to świetny sposób, ale raczej będzie musiał się ktoś tym zająć - nie wierzę, że Malitek się tym zajmie ;D
A warto
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa