W zwiazku z tym iz H.A. Malit` nie zmieni serwera TP na steam,chcialbym zostac przeniesiony na steam. mam dosc uzerania sie z dziecmi,cheatami ktorzy i tak zrobia ze mnie zlego.i cala reszta tego nieladu.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
unnamed9191 Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 111
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
to może niewidka (tylko dla admina)
spectators automatycznie innych graczy bedzie wywalalo po np. 2-3 rundach
PTB - wyrównywanie teamów
dodać MR12 ? która drużyna wywalczy 12 pkt następuje zmiana mapy
plugin na Pozwolenie dokończenia rundy mimo końca mapy
wymuszanie interpu ?
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
to może niewidka (tylko dla admina) --Tak
spectators automatycznie innych graczy bedzie wywalalo po np. 2-3 rundach--Tak
PTB - wyrównywanie teamów--Tak
dodać MR12 ? która drużyna wywalczy 12 pkt następuje zmiana mapy-Tak
plugin na Pozwolenie dokończenia rundy mimo końca mapy--Tak
wymuszanie interpu ?--Tak--0.01 0.02 0.03 interp
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2011-01-03, 18:01
MientowyTSW napisał/a:
to może niewidka (tylko dla admina) --Tak
spectators automatycznie innych graczy bedzie wywalalo po np. 2-3 rundach--Tak
PTB - wyrównywanie teamów--Tak
dodać MR12 ? która drużyna wywalczy 12 pkt następuje zmiana mapy-Tak
plugin na Pozwolenie dokończenia rundy mimo końca mapy--Tak
wymuszanie interpu ?--Tak--0.01 0.02 0.03 interp
popieram
PTB - wyrównywanie teamów
dodać MR12 ? która drużyna wywalczy 12 pkt następuje zmiana mapy
plugin na Pozwolenie dokończenia rundy mimo końca mapy
wymuszanie interpu ?
Jako że to MY wyszlismy z ta inicjatywa i zeby serwer funkcjonowal jak należy dostęp do FTP musi być w naszych rękach bo znajać życie bedziemy jak tu gadac i pisac po miliard razy i nic nie ruszy
z tym pluginami jestem jak najbardziej za
Według mnie powinien mieć FTP Proba albo LifeStyle (o ile się zgodzi), bo on jest najbardziej ogarniętym graczem obecnego TP i jest wzorowym graczem , tylko nie wiadomo czy umie się obsługiwać
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
11.04.11 100 kg poszło :D
PRYWATNE WIADOMOŚCI
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa