Mam taką propozycję, zauważyłem na czacie że kłócicie się po porażkach bo np. bo coś tam słabo wyszło na tej mapie itp, dlatego proponuje założyć Klan, już jest taka propozycja na forum, ale trzeba to przyśpieszyć więc mówię np. na 16 osób i z tego zrobić dwie drużyny po 8 osób ,dlaczego aż na tyle? otóż jest dużo chętnych do grania w sparach , a niektórzy mogą się czuć rozżaleni że nie ma ich w składzie i oczywiście obie drużyny grały by w sparingach, I ekipa ze swoim rywalem , a II ekipa z innym rywalem, choć można to różnie zrobić np. I ekipa była by to podstawowa drużyna , a II ekipa rezerwową ósemką ale grająca także sparingi do tego oficjalne treningi w tyg i wtedy było by zgranie, obczajone mapy, ustalona taktyka itp:).
Wtedy napewno bylibyśmy mocną paczką że tak powiem:D:)
Wdg mnie rozgrywki miedzy sięciami nie ma sensu tam nic nie osiągniecie nie ma turniejów raczej nic. Jak już był temat w którym Papej z Dandym mieli założyć klan to jak dla mnie liczba osób w klanie to jest max 7, chyba że jeszcze 2 dywizja słabsza to z 10 bez rezerwowych jasne, że jak kogoś z 1 dywizji nie będzie na cw to może dopomóc osoba z 2 dywizji. To jakich graczy wybierzecie trzeba oceniać po wszystkim, kulturze grze TP przede wszystkim, dużej dostępności itd, są teraz rozgrywane mecze własnie między sieciami niech każdy się sprawdzi a potem Papej z Dandym ocenią czy jest na tyle zdolny by móc reprezentować cs-serwery.pl w klanie. Takie moje zdanie na ten temat, życzę najszybszego ogaru chce zobaczyć kto będzie wchodził w ten skład, oczywiście ja się na to nie pisze.. Reprezentuje już HeadInjury ^^.
xWe wg mnie to zrobic klan i grac nim mecze miedzy sieciami jest do dupy rozwiazaniem,bo taki Conte,Karat,Euro....maja swoje klany chyba ze by grali mecze ale wtedy ktos z klanu by sie mogl ploc ze nie dostal powolania na spara tylko obcy typek z inneglo klanu...
_________________ Tusia,kiedys ja bede cierpial... :**
Ostatnio zmieniony przez looleczek 2010-02-02, 16:42, w całości zmieniany 1 raz
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa