W ostatnim czasie na całej sieci nastał totalny spadek atmosfery. Wchodząc na serwer FFA każdy na kogoś naskakuje, zaczynają kłótnie, wyzwiska.... Admini skaczą sobie do gardeł.
To samo dzieje się na forum.
Zastanawiają mnie powody tych kłótni, wiadomo że każdy za sobą nie przepada, ale powoli zaczyna się walką 2 stron. Każdy werbuje kolegów i nastawia na siebie.
Moim zdaniem czas skończyć z tym i powiedzieć o co dokładnie chodzi, bo jak już wyżej napisałem zrobił się bajzel.
Trzeba to wyjaśnić, po prostu powiedzcie o co komu chodzi bez kłótni.
Pewnie wiele ludzi mnie w tym momencie skrytykuje, powyzywa itd.
_________________ Podpis został zablokowany z powodu treści nie odpowiadającym użytkownikom.
Zgadzam. Najważniejsze moim zdaniem jest "PAJACOWANIE" na serwerach, najbardziej mam na myśli 4Fun
Każdy każdego za przeproszeniem "Podpierdala" Powinniśmy się wspierać i razem dobrze ze sobą gadać bo inaczej widzimy efekty Tego .
Dodam iż mamy tu samowolkę niektórych adminów... powiedzmy ja banuje kolegę Apexa z reala... no więc Apex broni go pod każdym względem... mimo iż ja mu dałem bana za powiedzmy "obraze admina" to i tak Apex postawi na swoim bo to jego kumpel i da mu UB. Czyli sumując... nie ma zgodności miedzy adminami i każdy ma odmienne zdanie ;) szkoda tylko że są admini którym nie można nic zarzucić bo Ci warna zaraz dadzą :) no cóż... wkońcu cała Centrala a głównie admini to nie ogary a jedynym ogarniaczem jest tu daro:) tak więc zaniedługo bedzie on sobie sam adminował.
Po 1. Admin Daro oskarża o czity czystych graczy . Nie robi SS ani demka . Zachowanie nie godne admina . Z tego powodu nastał konflikt jeśli chcesz wiedzieć :)
Fakt.. to bulwersuje wiekszosc graczy... tez bym sie wkurzyl jakbym dostal bana z dupy a cale zycie czysto gralem :D No ale to juz sprawa daro ^^
GetRight napisał/a:
A po 2. Hmm , Matz dostał bana i teraz niektórzy zaczynają robić głupie tematy z tym co On nie zrobił.
Tylko ze jeszcze pomysl ZA CO dostal tego bana :] Moze i tego co poniektorzy nie powiedzą ale sami wiedzą jak zachowuje sie Matz.
ApeX napisał/a:
Każdy każdego za przeproszeniem "Podpierdala" Powinniśmy się wspierać i razem dobrze ze sobą gadać bo inaczej widzimy efekty Tego .
Tia.. jezeli jeden admin jest nieogarem i robi na zlosc graczom to zkladanie skargi na owego to nie "podpierdalanie" tylko sprawa na rzecz serwa.. -.- (tak poza tym to ty teraz masz jakąs wojenke z noahem) ^^
Z pierwsza wypowiedzia Sidana sie zgodze ale... To ze jest "zla" atmosfera to raczej nie przez te rzeczy :D Zly dzien i przemęczenie ^^
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
Po 1. Admin Daro oskarża o czity czystych graczy . Nie robi SS ani demka . Zachowanie nie godne admina . Z tego powodu nastał konflikt jeśli chcesz wiedzieć :)
W ten sposob został zbanowany PuppetMasta -.-
Niektórzy admini nie nadają się na tą funkcję. Robią za dużo spięć i nie ogarniaja.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.