Nie robie żadnej napinki bo też ta sytuacja dla mnie jest nurtująca.
Staram się stanowczo zareagować na ciągłe obrażanie, czepianie się i obsmarowywanie jednego admina -Matzdorfa. Zgadzam się czasami robi błędy, często przeklnie ale jako admin jest porządny i nie pozwolę aby go oczerniać i pisać ze jest nie ogarem, a tym bardziej aby mu zabrać admina !! Czemu to inni gracze i inni admini nie robią nagonki na Daro ?! zbanował ilu ludzi już bez dowodów a okazuje się że to czyści gracze i w miarę ogarniają (oczywiście byli też tacy co grali nieczysto)?! czemu nie piszecie do niego że to nie ogar że powinien stracić admina lub ogarnąć się ?! boicie się jego reakcji? bo to H@ ?! włazicie w DUPE i wybierając komu pocisnąć Daro-Matz wybieracie tego drugiego bo jak to inaczej plusik u H@.... .
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-02-21, 21:48, w całości zmieniany 2 razy
daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1077
Wysłany: 2010-02-21, 22:35
Piszecie o pierdołach ,nie mam sporu z Matzdorfem ,bynajmniej ja nie mam ,ale Pan Matzdorf pomiomo ostrzeżeń dalej traktował Mnie nie stosownie za co dostał bana na forum ,a do CIebie Proba jesteś wporządku chłop ,ale niestety bedzie tak jak jest Matzdorf mnie obrążał i wiem o tym .
CO do gracza Getrih bodajże jechał na ewidentnym WH i prosze Was nie kompromitujcie się że on PRO ,poprostu Wasz kolega i tyle i tak Go zacięcie bronicie ,zdania nie zmienie bo mam 100% rację ,moja decyzja może sie Wam nie podobać a trudno ,mam swój honor i proszę Was nie ośmieszajcie sie takimi tekstami bo naprawde nic tym nie wskuracie mało tego dowodzicie tego że porostu jedynym ogarniaczem niestety jestm JA .Pozdro
to nie jest żaden mój kolega wybacz....
widac trzeba wylac kawe na ławe:
Matzdorf zbanował sebe z powodem screenów dlaczego ich nie ma?! dlaczego ich nie dał?! A TY GO UNBANUJESZ BO TO TWÓJ KOLEGA?! brak screenów = ban !!
sytuacja z Kaftanem..... dlaczego dałeś mu ub ?! skoro obrażał admina i dostał bana na tydzień ?! jakim prawem?!
jesteś h@ spoko ale ja traktuje Cię jako zwykłego admina który też ma się stosowac do regulaminu..... Matzdorf się nie stosował dostał warny.... a Ty?
piszesz żę obraża.... a Ty nie?! kto za jego plecami robi vote czy on ogar czy nie?! do czego to komu?! ciągle go wyzywasz od nieogarów to też jest obraza!! widziałeś kto wygrał admina roku na FFA?! iloma głosami ?! widac był/jest lubianym adminem i wywiązuje się ze swoich obowiązków jak najlepiej potrafi.
PS. Reposta ja jestem całkiem odmiennego zdania od Dara.... i bronie tutaj Matzdorfa!!
[ Dodano: 2010-02-21, 22:56 ]
Repostaaaa napisał/a:
moja wypowiedz nic tu nie wniesie to juz zalezy tylko od H@
właśnie mi się wydaje że nie tylko od H@ ale też od graczy i od adminów na codzień z nim grających.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
ProBa nie produkuj się bo i tak nic nie wskórasz... dajmy se siana i zostawmy to na jakiś czas.
Wysłany: 2010-02-21, 23:06
Tak więc nie wiem po co ta awantura , bo ,zbanowałem waszego kolegę za WH ? ,bo Matzdorf dostał bana na forum ze obrażanie Mnie ? z podkreśleniem tego że do Niego nie miałem żadnego problemu.
P.S Jak uważacie że Wasz kolega jest pro i chcecie z Nim grać ha ha to go odbanuje ,Nawiasem mówiąc nikt nie zna setna sprawy a zainteresowanych mnogo :D:D ,aha i jeszcze jedno jeszcze nikogo nie słusznie nie zbanowałem a adminuje już hmmm 2 lata będzie w maju .Dobranoc
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
daro
Wysłany: 2010-02-21, 23:21
NIkt na Matzdorfa sie nie napina bynajmniej nie JA . dobra kolega ma unbana żeby był juz spokój dam mu unbana ,może się pomyliłem :D nie ważne nie chce już tu napinek .
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 291 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2010-02-21, 23:34
A wracając do sprawy SS-ów Seby ? bo to chodzi głównie o to że Matz banował sebe, on pisał do ciebie a ty banowałeś Matza ponieważ seba stwierdzał że SS nikt mu nie robił, i przez to jest część tej całej awantury..
Ostatnio zmieniony przez boss69 2010-02-21, 23:35, w całości zmieniany 1 raz
daro
Wysłany: 2010-02-21, 23:37
Boss po raz kolejny się ktoś wypowiada kto nie zna sprawy,nie chodzi o ss Seby tylko o obrażanie przez Matzdorfa mojej osoby ,Boże widzisz a nie grzmisz ,po co się wypowiadacie jak sprawy nie znacie .Close bo to jest nudne i wieśniackie
_________________ Wiesz Kim Ja Jestem ??
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa