Głównie to pytanie kieruję do H@, ale niech gracze też wezmą udział w tej dyskusji.
Na serwerach brakuje wyraźnie jednego pluginu: na dzieci neostrady. Zbanujesz takiego, a po minucie wejdzie. Dlatego zaproponuję wam dwa pluginy:
BanNeo plugin który pozwala zbanować w taki sposób, że zmienne ip nic nie da. BanConfig plugin banuje na config w taki sposób, że zbanowany sądzi, że ma bana na ip/SteamID.
Któryś z tych pluginów musi być zainstalowany. Napisałem w tej sprawie do malitka, żeby zainstalował jeden z pluginów na serwerach, ale po prostu olał i nie odpisywał :X
Proszę wszystkich adminów o głosowanie w ankiecie.
Pomysł git:)
ale nie gadajcie usłyszanego kiedyś tekstu dzieci neo... bo niektórzy poprostu nie mają możliwości korzystania z innego internetu choćby z powodu zastarych ludzi w bramie bądz osiedlu... bo inny operator nie założy sieci dla 2 czy 3 osób... a neo ma wyjątkowo duzy zasięg...
a moze cos innego ...
antycheat ... dzieci by nie graly bo by go niepotrfiły pobrac a i czitow brak ... tylko trzeba znaleźć bardzo dobrego AC bo ciezko trafic na takiego bez usterek
Pomysł git:)
ale nie gadajcie usłyszanego kiedyś tekstu dzieci neo... bo niektórzy poprostu nie mają możliwości korzystania z innego internetu choćby z powodu zastarych ludzi w bramie bądz osiedlu... bo inny operator nie założy sieci dla 2 czy 3 osób... a neo ma wyjątkowo duzy zasięg...
Dokladnie zabq. Ja mam neo i sprawuje sie zaje***cie mam tylko 512kb/s a ping nigdy nie przekracza 40... 0 lagow i gra sie b. dobrze...I nie gadajcie mi ze kazda Neostrada ma zmienne IP bo to nie prawda...Ja mam stale IP i kilku znajomych takze ma stale...tylko niektorzy maja zmienne...
A co do pluginu ten BanNeo bylby dobry...Pozdrawiam
F4st jak dla mnie to 90% tych neo czitów nie wie że można tak zrobić dostaną perma zmienią ip będzie zonk bo nie ma serwera i wpiszą w google.pl poszukają następnych ^^