Pisze mianowicie z propozycją do was,żeby założyć osobny dział do podań o admina i uniknąć ciągłego zakładania i usuwania tematów ludzi którzy tą serwerownie widzą po raz pierwszy raz na oczy i nigdy jeszcze tutaj nie grali(moze pare razy)
Osobny dział polegał by na tym,że jeśli ktoś by chciał w nim napisać musiałby zasłużyć,lub przynależeć do danej grupy(wiem troche roboty jest).Lub wprowadzic że po X postów jest do niego dostęp,można założyć JEDEN temat z podaniem o admina,i wtedy GA rozpatrują tą propozycje.
ja uwazam, ze dzial z restrykcja mozliwosci pisania od x postow bylby dobrym pomyslem i uniknelibysmy podan osob co zakladaja konto 10 minut przed zlozeniem kandydatury
szr napisał/a:
wiem troche roboty jest
do 30 min max :) - bulka z maselkiem - tak wiec akurat chodzi tutaj bardziej o zatwierdzenie pomyslu. Kwestia techniczna jest prosta - tymbardziek na "phpBB modified by Przemo" :D
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 19 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-04-12, 18:36
Cytat:
tak,bo gdybyy takie cos powstało miałabyś niestety mało roboty..albo wcale.
A mi to obojętne, zawsze dużo jest roboty, ale szczęście, że jest drugi ogarnięty mod CSI więc na pół się praktycznie dzielimy robotą. Tylko nie wiem dlaczego napisałeś, że tylko global rozpatruje, skoro nie tylko oni, gracze też mogą swoje zdanie zabrać, gtw, admini serwera a w szczególności administratorzy. Nadal podtrzymuje: definitywnie nie. Za dużo roboty.
że i tak ten głupi występ się skończy.
dużo roboty ? html zdziała wszystko :) dla ogarniętego 10 min ;D
jednak moim zdaniem dział taki jest zbędny, gdyż eska, csi i ewentualnie mientowy jakoś sobie radzą i się zbytnio nie wysilają ^^.zostanie wprowadzony taki dził ,potem prośby o nową szatę graficzną i wyjdzie niepotrzebna wymiana zdań ^^
najbardziej chodzi o to ze jest duże nagromadzenie ludzi którzy widzą tą serwerownie po raz pierwszy...zreszta jak chcecie,ja tylko podrzuciłem pomyśł.:)
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 19 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-04-12, 19:57
Dyksa15 napisał/a:
jednak moim zdaniem dział taki jest zbędny, gdyż eska, csi i ewentualnie mientowy jakoś sobie radzą i się zbytnio nie wysilają
Wiesz, mało bywasz na forum i nie wiesz co się dzieje, dziś np wchodzę rano przed szkoła i patrze, że jest 20 tematów jednego kolesia który jakiś serwer reklamuje. I co musze usuwać 20 tematów, potem go zbanować, przejrzeć inne posty czy nie jest łamany regulamin, wprawdzie wszędzie muszę swoje oko wsadzić. Więc nie oceniaj pochopnie jak sobie radzimy, bo to co robimy jest praktycznie niewidoczne, a robimy dużo. Przejrzyj sobie ile jest tematów w których odpisywałam w postach użytkowników aby czegoś nie robili, zawsze jakaś uwaga. Tyle wyrzucania do kosza jakiś głupich tematów, tyle ględzenia aby nie odpisywać w tematach bez wzoru, aby się wzoru trzymać... a Ty mi twierdzisz, że my sobie nie radzimy i nie wysilamy się? Proszę Cię! Poza tym nie mamy (ja i CSI) wglądu do panelu administracyjnego i może i dobrze bo i tak musimy odwalać większą robotę rozpatrywania wszelakich tematów, które zakładacie. Więc zanim coś powiesz i srogo nas ocenisz, pomyśl, zobacz i dopiero potem wyciągaj wnioski i nas krytykuj.
szr napisał/a:
najbardziej chodzi o to ze jest duże nagromadzenie ludzi którzy widzą tą serwerownie po raz pierwszy...zreszta jak chcecie,ja tylko podrzuciłem pomyśł.:)
No rozumiem. Każdy ma prawo do swoich pomysłów. Ale zobacz na to z innej strony: przypuśćmy, że koleś chce starać się o admina, gdy będzie włączony bajer, że trzeba mieć minimum 25 postów by pisać w tym dziale to zaczyna się totalny SPAM w różnych tematach. Odświeżanie starych tematów itp... Aby mieć te 25 postów i napisać podanie. Z tego powodu jestem na nie. Każdy ma prawo do swojego zdania - ja Twoje szanuje - to i więc Ty - uszanuj moje. Bo pisząc:
szr napisał/a:
tak,bo gdybyy takie cos powstało miałabyś niestety mało roboty..albo wcale.
Wcale nie pokazujesz swojej tolerancji i szacunku do opinii innych, a ją krytykujesz i oceniasz, a moim zdaniem to przekraczanie lekkiej granicy. Tak więc szanuj innych zdanie a my będziemy szanować Twoje i to nie tylko tyczy się do Ciebie, ale i do reszty, która pochopnie krytykuje naszą "pracę" i naszą opinię na dany temat. :)
że i tak ten głupi występ się skończy.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2011-04-12, 20:17
Dyksa15 napisał/a:
eska, csi i ewentualnie mientowy jakoś sobie radzą i się zbytnio nie wysilają
i tym mnie ostro zdenerwowales
nie wysilamy sie ?
zdziwilbys sie
kazdy jeden post trzeba czytac żeby zobaczyć czy czasem ktos nie lamie regulaminu
pilnowac kazdego jednego tematu żeby był w odpowiednim dziale
waszym zdaniem praca GTW to tylko zamykanie tematów,i dawanie warnów ?
Taki offtop i sugestia - popros to moze dostaniesz JuniorAdmina a wtedy udostepnia Ci masowe kasowanie postow uzytkownika (w PA). Zawsze mniej roboty :)
A pomysl ulatwilby Wam prace - max 30 minut roboty a zmniejsza sie spam z prosbami o admina (juz mniej roboty) jak i rowniez w takich tematach nie odpisuja swiezo zalozone konta (i znow mniej roboty)
Generalnie na koniec powiem, ze ergonomia forum troszeczke kuleje a moznaby to poprawic (latwiej sie odnalezc, zmniejszyc problem z tematami w zlych dzialach, czytelniejsze forum) - ale to juz obszerniejszy temat. A powiedzmy godzinka poswiecona temu zaoszczedza czas modom, ulatwia korzystanie userom itp.
Jednak ... i tak nic z tego - potrzeba aby sie tym ktos zainteresowal ...
Forum potrzebuje przebudowy - nie jest optymalne. Dobre bylo dla max 3 serwerow ! Ale nie obecnie ...
A do tego GM/Amxbans z jedna wspolna baza danych, SRN dla kont NS ze zmiennym IP (spada drastycznie ilosc czitow na wszystkich serwach grajacych na NS ze zmiennym IP) i serwer odpicowany ... a to maksymalnie 1 wieczor roboty ...
ehh. Moze kiedys ...
Pozdrawiam
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-04-12, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa