chodziło mi o to , że 3 moderatorów to wystarczająca ilość by forum było uporządkowane.dzielicie się obowiązkami i idzie łatwiej:)i nie chodziło mi o każdego z was ,tylko o całość jako zespół.20 postów do usunięcia, na w miare rozwiniętej sieci..na każdej sieci codzienność, powinniście się już z tym zżyć ,monotonne ,ale takie życie :)
może trochę wyolbrzymiłem ,ale do porównanie wziąłem większe fora :)
i w porównaniu do innych rzeczy ,moderowanie forum to pikuś . co prawda męczy i właśnie dlatego przydałoby sie kilka zmian ze strony h@ ,by to ułatwić
robi sie OFFTOP ,ja już sie wypowiedziałem .dziękuję
eSka napisał/a:
takie pisanie "jakoś sobie dają radę" na prawdę nas denerwuje
więc przepraszam
_________________ My ShooT 4 You!
<3
Ostatnio zmieniony przez Dyksa15 2011-04-12, 21:21, w całości zmieniany 3 razy
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-04-12, 20:46
Ode mnie NEUTRAL
Teraz szanowne modki
szr napisał/a:
zakładają i usuwają tematy ludzi, którzy widzą tę serwerownię po raz pierwszy
A po ewentualnej zmianie będą zajmować się
eSka napisał/a:
totalnym SPAMEM w różnych tematach
Jak dla mnie bez różnicy - się wyrównuje.
PS. Chociaż jakby się zastanowić to lepiej mieć kupę podań do wyrzucenia, zamiast mozolnego usuwania postów i nagradzania warnami gości, którzy zechcą sobie w jeden dzień te przykładowe 25 postów nabić.
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 19 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-04-12, 21:08
Cytat:
Taki offtop i sugestia - popros to moze dostaniesz JuniorAdmina a wtedy udostepnia Ci masowe kasowanie postow uzytkownika (w PA). Zawsze mniej roboty :)
Nie zrozumiałeś mnie. Nie potrzebuje tego. Przeczytaj co napisałam.
Dyksa15 napisał/a:
20 postów do usunięcia, na w miare rozwiniętej sieci..na każdej sieci codzienność, powinniście się już z tym zżyć ,monotonne ,ale takie życie :)
może trochę wyolbrzymiłem ,ale do porównanie wziąłem większe fora :)
Tak... Wchodzisz rano, ktoś Ci spamuje 20 postów zdarza się nawet 50 i teraz otwieraj 50 tematow i 50 razy klikaj X i potem 50 razy klikaj "Tak" i dopiero usuwa potem dać warna i zostało następne klikanaście tematów które trzeba usunąć edytować itp... To nie jest takie hop siup, z 50 postami które są reklamami sieci to nie codzienność. Poza tym wchodzę po szkole na forum i widzę ponad 100 nowych postów i znowu przeglądaj i redukuj. Nie chodzi mi o to, że jest ciężko, tylko o to, że nie oceniajcie tego o tak o, "ee co tam, pikuś" bo to w ogóle nie jest "pikuś" najważniejsze jest to że CSI, Proba i ja dajemy radę a takie pisanie "jakoś sobie dają radę" na prawdę nas denerwuje, bo dajemy z siebie wszystko. I idzie nam to dobrze. Bynajmniej mówię o kolegach.
Ten pomysł WCALE nie ułatwi nam pracy - uwierzcie mi. Ale niech się dzieje wola boska, co ma być to będzie, wszystko co nowe uszanuje.
że i tak ten głupi występ się skończy.
eSka nie wysilaj sie piszac tyle do nich bo i tak nie zrozumieja,oni maja swoja historie i nic tego nie zmieni...
to tyle... pozdro seven. :)
tak mam swoją historie.Mam też swoje poglądy które kształtowałem przez lata.
Ty masz lat 15 jestes zapewne w gimnazjum.Więc nie wypowiadaj sie w tym temacie..
Nie każdemu nowemu użytkownikowi się chce spamowac zeby uzyskac liczbe X do zlozenia podania o admina. A jeśli takowy jest to jaki w tym problem dać mu warna?Żaden.
Jest mniej roboty,i mniej nachalnych dzieci którzy chca za wszelką cene admina.
Eska mozesz pisać własne filozofie.Nie mam nic przeciwko. Lecz według mnie przydałby sie taki dział.
_________________ STEAM_0:1:19352361
Ostatnio zmieniony przez szr 2011-04-13, 14:17, w całości zmieniany 1 raz
ma to kolejny plus - aby napisac kandydature - musial ktos zdobyc iles tam postow. Wtedy mozna sobie wyswietlic posty i tematy w ktorych pisal dany kandydat i zobaczyc sposob pisania, czy to spam aby nabic posty, czy te posty sa sensowne i rzeczowe. Mamy juz jakis obraz danego kandydata - cos o nim wiemy i mozemy juz go ocenic na jakies podstawie !
Dlatego taki sposob kandydatur jest sensowny i w pewnym stopniu zminimalizuje zbedny spam kandydaturami, ew. nieporozumienia przy przyznawaniu admina itp.
Reasumujac - piszac posty kandydat dal juz nam sie poznac z pewnej strony - sposob bycia, charakter, tendencje itd. -0 wtedy mamy jakies zobrazowanie danego gracza - moze nawet zanim dojdzie do kandydatury i nabicia postow to juz poleci za czity (a zdarzaly sie takie kandydatury).
Uwazam ze nie jest to ZBEDNE - poprostu mysle, ze komus sie nie chce tego robic a pozytywow takiego rozwiazania jest duzo
Tyle
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-04-13, 18:18
Tak czytam i czytam te wasze wypociny i czekam co z tego wszystkiego wyniknie. Czy w końcu chwycicie się wszyscy za łby, czy też nie. GTW bronią się, że ich praca jest ciężka.. No okej. Rozumiem, ale chyba nikt nikogo nie zmusza do pełnienia tej funkcji, czy tak? Jeśli ktoś ma chęci, podejmuje się tego i nie wymyśla Bóg wie czego, tylko robi to co do niego należy. Z drugiej strony zwolennicy zmian.. I powiem wam, że przychylam się bardziej ku ich stronie.
Temat nie rozwinął się w pełni, a już jest pewien zarys potrzeb tego forum. W mojej subiektywnej ocenie szata graficzna sprawia wiele do życzenia, nie przyciąga oka i jest mało czytelna (tak jak reszta forum). Trzeba pchnąć trochę nowego życia. Nie potrzeba tutaj utworzenia nowego działu na podania, potrzeba tutaj modernizacji całości, ogółu.
Nie wiem czy ktoś też tak myśli, ale właśnie w tę stronę powinniśmy się kierować. Pomysł z X postami, aby mieć dostęp do działu z podaniami na admina jest trafiony. Z odrobiną fantazji i pomysłowości może to naprawdę fajnie wyglądać i pomagać. A dlaczego ma być przydatne? A dlatego, bo jeśli ktoś chce admina to się postara o te X postów. Wiadomo. Ale jeśli te X postów będzie wynosić 80 czy nawet i 100, przyszły kandydat nie jest w stanie nabić takiej ilości w jak najkrótszym czasie. To co już ktoś zaproponował: wprowadzić JuniorAdmina z dostępem do panelu i wsio ze spamem. Taki dział ma wiele innych zalet. Oprócz tego, że blokuje dostęp dla newbie, dodatkowo w łatwy sposób można sprawdzić w jakim czasie dany przyszły admin nabił te powiedzmy 100 postów. Jeśli zrobił to w tydzień, jest tu już jeden trop, iż nie do końca ma zadatki na pożądane stanowisko.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Nudziło mi się, więc przeczytałem to co napisał Life i zgadzam się z nim tu nie chodzi tylko o podania tylko o wszystko. Ja jestem za zmienieniem szaty graficznej, żeby bardziej przyciągała oko i zrobić Junior Admina kogoś