A co ma z tego wyniknąć? Nie ja to chce zorganizować i lekko zboczyliśmy z tematu bo mieliśmy tu mówić o tym tylko czy to dobry pomysł czy zły, swoje zdanie już udzieliłem w poprzednich postach..
No dokładnie. Do tej pory jeszcze nie zauważyłem wypowiedzi ProBy, Malitka i dara.
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
Bardzo Dobry pomysł jak już gdyby był ten turniej to tylko steam .
Na razie to mam taką nadzieje ze maliek i inni H@ zgodzą sie na turniej i go zorganizują lub powołają do tego odpowiednie osoby:)
Wiek: 19 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 170 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2010-08-08, 12:30
Nie ma szans na zorganizowanie takiego turnieju, przynajmniej przy obecnych realiach.
Malitek nie ma nawet czasu wgrać mapek itd. reszta osób od których oczekujecie wsparcia nie angażuje się w to.
W historii cs-serwery było 2-3 turnieje 1on1 i co? żaden nie doszedł do końca, a co dopiero mówić o turnieju 5on5.
Ale i tak pomysł ciekawy, tylko bez wsparcia "doświadczonych ludzi" nie ma szans tego dokonać (nie żebyście nie byli jakoś doświadczeni).
_________________ O jak dobrze być pierdolniętym w głowę.
Patrzeć na czarno biały świat, widzieć tylko tą lepszą połowę.
Gdy wokół ludzie normalni, nie pozwolę szarą normalnością się nakarmić...
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 291 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2010-08-08, 12:35
Też tak myślę jak $EURO$, widać po wcześniejszych nieudanych turniejach + brak inicjatywy najważniejszych osób na forum mówi puki co sam za siebie. Narazie o takim turnieju można jedynie rozmawiać ale
$EURO$ napisał/a:
Nie ma szans na zorganizowanie takiego turnieju, przynajmniej przy obecnych realiach.
;)
_________________ ..Poczuj to, to ze słabości siła,
Bo skąd byłaby złość, gdyby nie było miłości,
Lub byłaby ona niemiła..
Poczekaj chwile, niech inni się wypowiedzią jeszcze w szczególności malitek, daro oraz proba
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
Załatwicie serwer na porządnym hostingu, HLTV , przynajmniej 4 organizatorów którzy wiedzą o co chodzi, regulamin na dobrą miarę , oczywiście only STEAM wtedy może to wypalić a nie tak na spontana wbijacie z pomysłem bez przyszłości i czekacie aż ktoś wam pomoże go zrealizować ;)
niezly pomysl jestem za mianowicie jednak to na pewno nie wypali bo kto ma na to czas? Nikt sie tym nie przejmie a na pewno juz jak sie uda to nie dobrnie to do konca
_________________ Dziękuje tym co są, będą, byli...........PIER.. tych co się odwrócili
jesli przygarnie mnie ktos do teamu chetnie zagram :D tylko jesli ktos sie deklaruje to zeby dograc to do konca! Jak dla mnie nie musi byc only steam to tylko zabawa jak ktos chce grac na wspomagaczach to jest pooprostu id**ta :)
Gandi.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa