Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Organizacja turnieju 5 on 5 Dla graczy cs-serwery.pl

Turniej cs-serwery.pl 5 on 5
Oczywiście uważam, że to świetny pomysł !
83%
 83%  [ 20 ]
Nie uważam, że to zły pomysł !
16%
 16%  [ 4 ]
Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 24

Autor Wiadomość
resetom 
Człowiek LAG

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2010-08-05, 19:28   

Budziu napisał/a:
tak jak mówi CSI tylko Steam i HLTV na spec i git majonez :)

dodatkowo na spec można by posadzić jednego "sędziego" na wszelki wypadek żeby wyłapywał , zawsze mogą być jakieś nie domówienia czy coś w tym stylu

conTE 
D.R :*

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-08-05, 20:14   

YCRBYCH napisał/a:
Gdybyś conTE był taki ogarnięty a ja nie uwzględniłem tego w pierwszym poście gdy zostanie 7 drużyn najlepszych wtedy będą się odbywały mecze każdy z każdym Drużyna z największą liczbą wygranych kolejno miejsce drugie jak i trzecie otrzymałyby nagrody a jeśli bez nagród miano najbardziej ogarniętego teamu no chyba proste tak?

To wtedy pomyśl, że nie jesteś wstanie rozegrać 9 meczy w 14 dni, bo jasne, że na 1 cw powinny być 2-3 dni conajmniej do rozegrania, inaczej będzie jak w poprzednich turniejach, że nie będą wcale rozgrywane i się porozpadają. Choć tobie się nie dziwię, że wdg Ciebie jest to możliwe bo cały dzień pewnie siedziesz przed komputerem zamiast wziąść się za pracę, a jak zapewne nie wiesz co Ci uświadomię to 80% z nas ma pracę stała lub pracę na wakacje i grać mogą tylko wieczorami i nie zawsze bo ja np mam jeszcze treningi i z tego co wiem nie tylko ja. Wiec nie wiem kto tu tak bardziej nie myśli, wiem tylko tyle, że jak na 15 latka masz bardzo mało doświadczenia widać, że chyba nigdy nie grałeś ani 1 turnieju w cs i masz zero pojęcia o organizacji, a wszystko co opisałeś to wyczytałeś z innych for. Pomysł sam w sobie jest ok mimo, że już były takie, ale nie w waszej organizacji i tyle, zapewne regulamin skopiowałbyś z esl. Mimo to z chęcią wezmę udział, ale mam nadzieję, że kto inny weźmie się za kierowaniem tym.
Ostatnio zmieniony przez conTE 2010-08-05, 20:17, w całości zmieniany 2 razy  

YCRBYCH 
IseeMoreIfYouThink.

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2010-08-05, 20:51   

conTE napisał/a:
masz bardzo mało doświadczenia widać, że chyba nigdy nie grałeś ani 1 turnieju w cs i masz zero pojęcia o organizacji, a wszystko co opisałeś to wyczytałeś z innych for.

Nic nie wyczytywałem na innych forach :) Nie martw się o moje doświadczenie :)

Ale mimo tego dziękuję za Twoją krytykę.
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.

beniol2

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-08-05, 21:13   

jak chcesz robic turniej ns + steam to max 16 teamow i non steamy kreca demko ktore wstawiaja pozniej na forum a reszta to HLTV ; >
Ostatnio zmieniony przez beniol2 2010-08-05, 21:14, w całości zmieniany 1 raz  

F50 
STEAM_0:0:25936078

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2010-08-06, 00:13   

Ahhh marzenie ściętej głowy... LUDZIE ! Turniej nie można tak sobie zrobić -.- Najpierw musisz postawić jakiś prywatny serwer z dobrym pingiem i FPS i na pewno z własnym HLTV,potem stworzyć regulamin turnieju,również trzeba stworzyć tabele a potem drzewko rozgrywek.A jeszcze na dodatek poszukać ogarniętych sędziów ^^ Całą tą robotę zajmie gdzieś 1 miesiąc,A same rozgrywki zajmą co najmniej 3 tyg w najlepszym razie. :)

conTE 

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-08-06, 09:09   

F50 napisał/a:
Ahhh marzenie ściętej głowy... LUDZIE ! Turniej nie można tak sobie zrobić -.- Najpierw musisz postawić jakiś prywatny serwer z dobrym pingiem i FPS i na pewno z własnym HLTV,potem stworzyć regulamin turnieju,również trzeba stworzyć tabele a potem drzewko rozgrywek.A jeszcze na dodatek poszukać ogarniętych sędziów ^^ Całą tą robotę zajmie gdzieś 1 miesiąc,A same rozgrywki zajmą co najmniej 3 tyg w najlepszym razie. :)

Widać jest to poza twoim zasięgiem, serwer pikuś hltv również pikuś drzewko, tabela banał, napisanie regulaminu turnieju własnego od 1h do 2h dla kogoś kto już coś o tym wie. Problemu w znalezieniu ogarnietych sędziów nie widzę, jednak widzę problem w tym czy oni wyrażą zgodę. Cała ta robota która wdg ciebie zajmuje miesiąć mi i wielu innym zajeła by jeden wieczór pod warunkiem, że miałbym już wpłaconą kase na serwer
Ostatnio zmieniony przez conTE 2010-08-06, 09:10, w całości zmieniany 1 raz  

Life*Style? 
Wracaj...

Wysłany: 2010-08-06, 10:23   

W turnieju raczej nie wystartuję, ale chcę wtrącić swoje 3 grosze. Jeśli już tak bardzo chcecie to zróbcie turniej x2. 1 dla NS, a 2 dla steam, mieszanie tych dwóch platform może powodować zbyt duże napięcie wśród graczy.
Z dobrym organizatorem wszystko mogłoby ruszyć nawet w kilka dni, pod warunkiem iż wymagana ilość zespołów zapisałaby się w krótkim czasie.

kropek 
Cez

Wysłany: 2010-08-06, 11:01   

Server to chyba zaden problem, wystarczy wziasc serer i wylaczyc amx'a, wgrac cfg esl i tyle. Hltv to nawet nie problem... A co do ilosci timow to mial bym watpliwosci czy uzbieralo by sie 16 zespolow only steam, jednak jak na pierwsza taka edycje powinno byc steam+ns.

[Songo] 
STEAM_0:0:28298888

Ostrzeżeń:
 7/5/5
Wysłany: 2010-08-06, 11:19   

dlugo nie wypowiadałem sie tutaj więc teraz ja coś dodam :)

wedlug mnie tylko steam, a jezeli ns to tylko oddzielnie
co do sedzich na spekcie tylko tak mozna ustrzec sie przed odpalancami, nawet HLTV to jest zamało, bo komu się chcę sciągać demka, wiec najlepiej posadzic serwer prywatny+HLTV+sędzia na spekcie

16 druzyn watpie zeby sie znalazlo,jesli juz to mozna 12 teamow steam+12 ns (oczywiście jak juz wczesniej napisalem oddzielnie)

Żyję Od Wyścigu Do Wyścigu,Tylko To Się Liczy,Przez Te Dziesięć Sekund Po Starcie Jestem Wolny.

ForesT 

Wysłany: 2010-08-06, 16:29   

no tez tak mysle ze same konta Stema i hltv i jakos ogar na spekcie najlepiej Mod. no i bez ns bo duzo dzieci bedzie i polowa z nich na haxach prawdopodobnie . a co do teamow to ja bym proponowal cos takiego ze ten kto chce grac gdzies sie zglasza i powiedzmy bedzie 60 graczy i z tych 60 graczy bysmy poprzydzielali ich do teamow zeby nie bylo czegos takiego ze dobierze sie niesmiertelna 7 -demka ^^ zeby kazdy team mial jakies szanse co wy na to ? ;p

DoT.
Ostatnio zmieniony przez ForesT 2010-08-06, 16:31, w całości zmieniany 2 razy  

resetom 
Człowiek LAG

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2010-08-06, 16:39   

ForesT, lepiej żeby ludzie się sami dobierali nie każdy z każdym się lubi. Trafi się takich 2 "wrogów' w teamie i co ? i możliwe że jeden ucieknie

I nie ma nieśmiertelnych :P Ważniejsze bd TP a nie skill ;]

conTE 

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-08-06, 16:40   

Nigdy w życiu nie mam zamiaru grać z jakąś piszczałką bez mutacji :| Chyba, że kobieta. Co to za turniej gdzie miałbyś być losowany do team'u... Pomysl tragiczny wątpię, żeby ktoś się na to zgodził to tak jakby piłkarze pojechali na mundial i byli losowani dla jakiego kraju będą grać ...
Ostatnio zmieniony przez conTE 2010-08-06, 16:42, w całości zmieniany 1 raz  

F50 
STEAM_0:0:25936078

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2010-08-06, 17:06   

No stary... jeśli ty chcesz zrobić fajny turniej w 1-4h... POWODZENIA ! Na cholere robić turniej na odwalenie ? Lepiej się troszkę postarać i stworzyć fajny,ogarnięty event. -.- Jesteś po prostu naiwny.

conTE 

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-08-06, 17:29   

To mnie rozbawiłeś. Ja naiwny? Widzisz dla Ciebie stworzenie takiego turnieju jest poza zasięgiem, ale osoby które mają w tym doświadczenie wiedzą, że rozpoczęcie takowego turnieju bo eventy to masz w mmorpg nie jest wcale wielkim wysiłkiem i nie chłonie wcale tak dużo czasu. Konfiguracja serwera mi zajmuje pół godziny większość tego czasu zabiera mi pobranie z internetu odpowiednich plików i przesłanie przez ftp. Tobie może zająłby miesiąc zorganizowanie zwykłego turnieju bez nagród. Jak ktoś ma wizje i troszkę talentu to potrafi zrobić coś porządnego. Nie będę tu reklamował innych sieci w których brałem udział w ligach 5vs5 i każdy Ci powie, że rozpoczęcie zapisów trwa maksymalnie 3 dni przy minimalnej pracy.
Nie jest to WCG itp, żeby trzeba było się przygotowywać tak dużo czasu.
Ostatnio zmieniony przez conTE 2010-08-06, 17:32, w całości zmieniany 2 razy  

Papej 
pb ?

Wysłany: 2010-08-06, 17:31   

Zgadzam się w 100% z conTE?
IP: 10.128.2.114 / STEAM_0:1:27092662

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Odpowiedz do tematu