czy mozliwa by byla zmiana interpu na naszym kochanym serwerku na 0.01 ktory tam byl wczesniej ? kazdy narzeka na obecny i pewnie wiele osob na serwie sie ze mna zgodzi . pozdrawiam
Jak ktoś potrafi strzelać to zabije ;] Ale przyznam, że denerwuję się kiedy strzelam seriami w kolesia, na interpie 0.01 dawno by już leżał ten nadal stoi i mnie łupie xd
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
no tak to wkurza ze lataj ludzie z glowami na plerach i nie da sie ich trafic albo ciala nie maja masakra a jak walisz to pol godziny w takiego interpowca i nie da sie karac ns-kow:) pozdro hawk striker :* malitku ratuj nas boty bija :(
_________________ Dziękuje tym co są, będą, byli...........PIER.. tych co się odwrócili
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-18, 09:01
Nie rozumiem o co wam chodzi. Dozwolony interp to od 0.01 do 0.05, czyli jest ok. Wasze boleści są nieuzasadnione, kłopoty mogą sprawiać rate itp. Właściwym pluginem byłby wybierany interp w danym zakresie oraz wymuszane raty. Chociaż i tak nie rozumiem dlaczego nie możecie trafić gdy przyciwnik ma intpr 0.05 -.-
[ Dodano: 2010-08-18, 10:02 ]
Nie rozumiem o co wam chodzi. Dozwolony interp to od 0.01 do 0.05, czyli jest ok. Wasze boleści są nieuzasadnione, kłopoty mogą sprawiać rate itp. Właściwym pluginem byłby wybierany interp w danym zakresie oraz wymuszane raty. Chociaż i tak nie rozumiem dlaczego nie możecie trafić gdy przeciwnik ma intpr 0.05 -.-
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)