Wysłany: 2010-08-11, 21:12 Nowy temat
Witam mam propozycje dla Was :) jestem grafikiem i chcialby sluzyc Wam pomocna reka. I prosil bym o nowy dzial "Grafika" w ktorym bede miec moda i bede realizowac zlecenia graczy.
Pokaze wam pare moich prac :)
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-08-12, 07:16
N U P E L napisał/a:
Jak dajesie na ankiecie ze nie to napiszcie chociaz dalczego hahah
Jeju, NIE bo to nie ma nic wspólnego z CS. Jak chcecie to sobie załóżcie konta na forach graficznych i tam dawajcie swoje "dzieła" Tu to nie jest potrzebne.
że i tak ten głupi występ się skończy.
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-12, 07:44
eSka napisał/a:
N U P E L napisał/a:
Jak dajesie na ankiecie ze nie to napiszcie chociaz dalczego hahah
Jeju, NIE bo to nie ma nic wspólnego z CS. Jak chcecie to sobie załóżcie konta na forach graficznych i tam dawajcie swoje "dzieła" Tu to nie jest potrzebne.
Eh. Ja również na nie, ale z innego względu. Chciałbym napisać że dział "Grafika", mógłby być, i nie jest powiedziane że musi on być związany z Cs.
Jednak nie oszukujmy się. To forum nie jest jeszcze tak rozwinięte, aby można było stworzyć taki dział.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)