LAn
Wysłany: 2010-05-09, 23:33 Nowy dział.
Witam. Pomyślałem, że może warto stworzyć dział "Poznajmy się/Przywitaj się/Przedstaw się" lub z inną nazwą. W tym dziale użytkownicy nowi czy też starzy mogli by się przedstawić całemu forum. Forum miało by WYŁĄCZONE naliczanie postów z tego względu, że troche osób by tam mogło pisać "siema, elo, cześć" i nic innego :)
Co sądzicie o mojej propozycji? Proszę o wypowiedzi za, przeciw oraz oczywiście o wypowiedź administratorów .
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
LAn
Wysłany: 2010-05-10, 13:29
To, że forum się zmienia to nie wiedziałem. Jestem nowy i proponuje coś czego nie widzę.
@Mientowy jeżeli ty w offtopicu widzisz taki dział jaki ja podałem to daj mi screena CZARNO NA BIAŁYM bo ja tego nie widzę.
Ostatnio zmieniony przez LAn 2010-05-10, 13:29, w całości zmieniany 1 raz
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
LAn
Wysłany: 2010-05-10, 14:35
Nie pokazuj mi tematu w którym ostatni post był napisany 5 miesięcy temu. Proszę Cię;) Gdyby temat był przyklejony byłby widoczny, jestem tutaj od wczoraj nie szukam awantury bo serwery mi się podobają, ale widzę że za przyjazny dla nowych osób to nie jesteś. Zamknijcie to, bo urodzil się tylko zbędny spam.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa