Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-02-25, 22:00 Nasz kochany Daro!
Drogi Malitku, drodzy gracze...
Piszę tu do Was, gdyż nie podoba mi się że nie okazujecie szacunku pewnej osobie, która POŚWIĘCA dla Was swój cenny czas. Poświęciła się w całości i zaoferowała pomoc, a Wy nie umiecie mu za to podziękować i okazać trochę szacunku. Chodzi tu oczywiście o Pana Daro, gdyż doszły mnie słuchy, że z powodu tego co tu się dzieje ma zamiar odejść, ponieważ On oferuje pomoc a Wy jej nie chcecie... Jest z nami już długo i chce dla nas jak najlepiej. Fakt Malitek mało czasu poświęca serwerowni, ale ma swoje życie i zapewne ciężko mu jest to wszystko ogarnąć. Więc taka moja oto prośba do Malitka jak i zdaniu graczy, aby Daro miał dostęp do FTP, gdyż znam Dara i wiem że NA PEWNO ogarną by ten harmider! A to DUŻO dobrego zrobi jak i dla Was i ogólnie całej serwerowni. Np na serwerach będzie więcej map itp. Central stanął by na nogi! I nie obwiniam tu Malitka BROŃ BOŻE nic do niego nie mam. Ale ten mój pomysł jest po to aby Malitek miał przy sobie pomoc, a wtedy wszystko będzie idealnie.
Więc zastanówcie się nad moim pomysłem, wiem że Daro jest gotów pomóc.
Dziękuję za uwagę. :)
że i tak ten głupi występ się skończy.
Dobrze by było tylko ciekawe co sądzi o tym Malitek. Ale pomysł bardzo dobry. Myślę, że Central by stał się lepszym. Nie mówię, ze jest zły bo tak nie jest, ale byłby jeszcze lepszy.
Bylo dobrze jak tu przyszedl z K8.. no oczywiscie niektorzy mieli do tego sprzeciwy ale podania o admina byly zalatwione...wiec na serwach lepiej sie gralo... Wdg mnie Malitek daj mu te pasy do ftp bo sam widziales ile on zrobil dla cs-serwery...Jedyne chyba o co sie wkurzyl jest fakt ze ludzie mu mieli za zle ze banuje bez dema,ss.. w sumie im sie nie dziwie ale cóż :D Malit zalatw to jakos z Daro bo (nie zeby cos) ale sam sobie rady nie dajesz za bardzo :D
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 291 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2010-02-25, 22:24
Nom przydała by się jeszcze jedna osoba do pomocy nie tylko na forum ale też na serwerach ;D a że daro się na tym zna i miał z tym do czynienia to moim zdaniem nie ma problemu :P no ale ostatnie słowo należy do malitka :D
_________________ ..Poczuj to, to ze słabości siła,
Bo skąd byłaby złość, gdyby nie było miłości,
Lub byłaby ona niemiła..
kto nie chce pomocy ?! jasne że się przyda i nikt chyba nie ma za złe Daro o to co zrobił już dla serwera. Niepotrzebny spór i już koniec?! nie ma sensu się poddawac tylko brnąc dalej więc jak dla mnie bezsensownie aby Daro odszedł. Lecz niech nie nadużywa swojej "władzy".
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-02-26, 00:11, w całości zmieniany 2 razy
bardzo dobry pomsył poniwaz poziom kultury na forum w ostatnim czasie bardzo spadł:]
SB słuzy chyba tylko wyłacznie do "wyzywania" sie nawzajem.
No i te nie ogarniecie adminów na servie(nie wszystkich).
_________________ Jestem pro graczem potrafię grać m4 ak awp glockiem usp.Zawsze kucam przy strzelaniu. Lansuje sie ze umiem zeskoczyc z rusztowania na skrzynki na nuke tracąc tylko 5hp Lubie sie do każdego przypierdalać że coś zrobił źle ja na pewno zrobiłbym inaczej.
tak zgadzam się z Eską ale decyzja jedynie należy do Malitka. To juz zależy tylko od niego więć my tu nic nie mamy do gadania. Daro a ty mnie nie wkurwiaj :D tylko graj :D bo nie mamm kogo karać ;p
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-02-25, 23:16
Repostaaaa napisał/a:
my tu nic nie mamy do gadania
Wręcz przeciwnie, przecież Malitek nie zrobi tego dla siebie a dla naszego dobra chyba nie? Z resztą mam taką nadzieję... Więc mamy co do gadania.
Widzę że wszyscy poparli mój pomysł, cieszę się bardzo, ale czekamy na ruch Malitka! :)
że i tak ten głupi występ się skończy.
nie sam, był z tego co pamiętam seba ale jak w czym i ile mu pomagał wie sam Malitek. Ja tam nie chce wywierac żadnej presji na malitku zeby dawał mu passy, niech zrobi jak uważa.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ja tam nie chce wywierac żadnej presji na malitku zeby dawał mu passy, niech zrobi jak uważa.
dokładnie można powiedzieć że Malitek sam stworzył tą serwerownie jak bym był na jego miejscu też bym sie bał dać komuś passy ale to juz wyłącznie jego decyzja :)