Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2010-09-18, 13:22 Może by w końcu rewolucja ?
Wiecie co.. Tak sobie teraz siedzę i marzę, że może by tak w końcu odświeżyć tą stronę ?
Zrobić portal, newsmanów, żeby coś się działo, a nie ciągłe napinki.. Domena jest dobra więc dlaczego by nie skorzystać z popularności tej stronki i nie stworzyć portalu skupiającego graczy ?
Kiedyś grałem na takiej serwerowni, która w końcu z forum zamieniła się na biegnący swoim życiem portal, a co za tym idzie i spotkania, swój klimat.. (piszę o http://g4g.pl )I co by się różni zdziwili, to nie ma tam samych hot 15-17 lat, gdyż wiele osób tam zaangażowanych ma sporo ponad 20 lat..
Może jest to głupi pomysł i wymagający sporo pracy, no ale (za przeproszeniem qrva), niech coś tu się w końcu ruszy, a nie wieczne napinki i stękania i jęczenia.. Jest chyba tutaj z tych nastutysięcy userów jakiś ogarnięty ktoś (może i Malitek umi :P ) zrobić coś pożytecznego ;)
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
hahah x99 (zeby nie spamowac) ^^ Czy ja wiem.. napinki tez mają swój urok :D A z tego co widze G4G... jakos nie przypomina mi jakiejs sieci serwerow (bo z tego znana nasza domena ^^ ) No ale nie jestem przeciw... mozna by spróbować.. ^^ No i nie zapominaj że na G4G są ludzie ktorzy sie tym zajmuja (jak patrze na newsy) ^^
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
Wysłany: 2010-09-19, 11:43
Malitek napisał/a:
Bardziej forum ogólnotematyczne ..
O przyrodzie i sporcie ?
No przestań o.0
Narkoman93 napisał/a:
A z tego co widze G4G... jakos nie przypomina mi jakiejs sieci serwerow
z tego co pamiętam to grali jakoś w którymś z turniejów, w którym i nasza serwerownia brała udział, ale nie pamietam jaki to był :P nie chodzi mi o to czy to serwerownia czy nie, tylko chodzi mi o formę stronki.. Bo forum to forum, a portal to portal.. :P
Ja nie byłbym za tym ale jak uważacie ;P
Według mnie przydało by sie odświerzenie tego forum i jakie innowacje bo jak na razie to tu coraz wieksza nuda a ciekawy wyglad graficzny tez przyciaga nie raz i oczywiscie przejrzystość :)
Wysłany: 2010-09-19, 20:15
aCme^^ napisał/a:
zaczna odwiedzac forum to i zaczna grac na serwerach;]
no właśnie o to mi chodzi, żeby świeże osoby sobie wchodziły i żeby widziały, że coś tutaj się dzieje a nie tylko wchodzi i czyta 500 tematów.. A tak to im ciekawiej tym więcej graczy
zaczna odwiedzac forum to i zaczna grac na serwerach;]
no właśnie o to mi chodzi, żeby świeże osoby sobie wchodziły i żeby widziały, że coś tutaj się dzieje a nie tylko wchodzi i czyta 500 tematów.. A tak to im ciekawiej tym więcej graczy
Dokładnie ... Ciekawsza strona ( grafika etc. ) = Więcej graczy i większe zainteresowanie forum ; D Trzeba jakoś zachęcić graczy , dlaczego akurat na tej sieci serwerów mają grać . ; ]
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Brata grafika mam , który potrafi robić strony internetowe :))
Tylko myślę że nie będzie to za free chyba że bym go jakoś przegadał jak chcecie to podam wam kontakt do niego , jedna osoba powie czego chce on to namaluje, zakoduje, wrzuci i będzie git tylko spytam go czy się na to pisze bo czas to on też ma ograniczony.
_________________ BiC
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa