A ja preferuje Diablo Mod :D Swietna zabawa :) Chociaz to i to ma minusy :D Jak na bf2 gosc bedzie mial niewidzialnosc to bedzie plucie zeby "moce" wylaczyli... znam to z paru serwerow... na Diablo pewnie beda sie pluc ze wychodzi 50+ barba z itemem i go nie idzie zabic :D Ale Diablo wymiata :)
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
tak jak CSI pisze, i posty wnoszą coś do tematu... diablo bez sensowne jest i wiem jakie nie którzy robią jaja ( umawianie się na podkładanie/rozbrajanie paki, ogólnie jestem na nie)
BF2 można dodac do każdego serwera chocby FFA2.... po co osobny serwer?!
nie lubie jak ktoś mnie poprawia i ÓTRZy...
JAIL BREAK !!
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-02-15, 19:25, w całości zmieniany 2 razy
Przez rok grałem tylko na JailBreak i po prostu tak mi się to spodobało, że siedziałem tam dzień i noc. Ja jestem za Jailem ale na serwie zawsze musiałby być admin , bo jak się trafi koleś, który nie wie o co caman to jest nie miła atmosfera. Jail powinien być w naszej sieci serwerów
Wysłany: 2010-03-06, 00:30
Jailbreak = banda malotow probujacych wyrzyc sie w grze za zla sytuacje w szkole lub w rodzienie... nie wspominajac o braku rozumienia o co chodzi w CS'sie, graja tam normalni ludzie czasami ale w wiekszosci to te bachory
co do innych modow nie ma dla mnie roznicy
Ostatnio zmieniony przez Smoked 2010-03-06, 00:31, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa