Witam.Mam taka małą propozycje dotyczącą serwera jalibreak.Mam akurat sporo wolnego czasu i nie mam co z nim zrobi;p a mianowicie chodzi mi oto aby da mi możliwośc ulepszenia tego serwera tzn. poszukania nowych ciekawych map bo te ktore sa aktualnie sa strasznie nudne nie ma placow do zabawy oraz kilku nowych pluginow np. /cele po uplywie 45 sec jezeli druzyna CT nie otworzy cel po wpisaniu tej komendy przez TT cele sie otwieraja same, mozliwosc uzywania mikrofonu powinna tez miec druzyna TT bo sa zabawy w ktorych mikrofon jest niezbedny.
Spis map,zabaw,zasad i pluginow przedstawie jezeli czerwoni sie zgodza;]
STEAM ID :STEAM_0:0:31514865
Ostatnio zmieniony przez magnum 2010-07-18, 19:32, w całości zmieniany 2 razy
Witam.Mam taka małą propozycje dotyczącą serwera jalibreak.Mam akurat sporo wolnego czasu i nie mam co z nim zrobi;p a mianowicie chodzi mi oto aby da mi możliwośc ulepszenia tego serwera tzn. poszukania nowych ciekawych map bo te ktore sa aktualnie sa strasznie nudne nie ma placow do zabawy oraz kilku nowych pluginow np. /cele po uplywie 45 sec jezeli druzyna CT nie otworzy cel po wpisaniu tej komendy przez TT cele sie otwieraja same, mozliwosc uzywania mikrofonu powinna tez miec druzyna TT bo sa zabawy w ktorych mikrofon jest niezbedny.
Yyyyyyyyyyyyyyy.... Mleko
Magnum, jesteś pomysłowy i to bardzo dobry pomysł no i
Ja powiem tyle. tak propozycja fajna. ale ja też dałęm propozycje odnośnie uleprzenia tego serwera. Bardzo proszę wejść na zakładkę zasady serwera JB i tam jest teamt.
_________________ Ludzie domagają się wolności słowa jako rekompensaty za wolność myślenia, której rzadko używają. – bezmyślne gadanie bez zastanawiania się nad konsekwencjami– nie wymaga wiele trudu, w przeciwieństwie do przemyśleń.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa