Malit a mam pytanie. A co powiedziałbyś na dodanie serwera ZM? Można fajnie "spokonie" pograc, a i sieka i krew wiadrami też jest, no i nuta strachu. :P I z tego co widuje serwery ZM są obładowywane po 32 sloty i non stop przynajmniej 30 zajęte.
$EURO$ napisał/a:
DM,FFA2,COD do wywalenia.
zgadzam sie z tym bo tam chyba i tak nikt nie gra szkoda kasy na te serwy
i ja też sie z tym zgadzam... I także jak wiele postów przede mną sądze że ZM byłby cały czas full jak bedzie dobrze.. i admini sie znajdą i zabawa też jest :P
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
zamykam to każdy już wypowiedział swoje zdanie (przynajmniej CI co maja cos do powiedzenia) a teraz robi się zbędny spam oraz nabijanie postów i ich powielanie.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-09-14, 19:28, w całości zmieniany 2 razy
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa