a nawet nalezało by go zmniejszyc bo All serwy TP są klassycznie 17 slot..
Malitek napisał/a:
FFA2 Ten serwer ma być na wzor FFA[..] Od razu 25 ?
Yes
Malitek napisał/a:
DM - serwer zlikwidowany. na jego IP zostanie przeniesiony obecny DD2 z Francji
jeśli bedzie 0 ludzi na tym serwie ! znaczy sie na dd2! to bedzie to twoja wina xD wiem ze dd2 pada czesto ale graja ludzie.. oby na tym ip dm'a grali..
Malitek napisał/a:
DR - serwer do poprawki .. ile slotów dac ?
jest ok bo ciagle około 15-18 osob gra
Malitek napisał/a:
JB - tez do przebudowy chociaz ruch jest .. ile dac slotow ?
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2010-08-21, 12:34
TP mysle zeby zrobic z niego 17slotow mapy tylko ESL tak jak na wiekszosci serwerow TP i poprawic granice raszu
DR - serwer do poprawki .. ile slotów dac ?
mysle ze 18 slotow starczy malo kiedy widze tam wiecej niz 15 osob na serwie
JB - tez do przebudowy chociaz ruch jest .. ile dac slotow ?
na ten serwer wystarczy powgrywac new mapki i pluginy mozna zostawic tyle slotow ile jest teraz
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 291 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2010-08-22, 11:31
jak dla mnie git :D na ffa2 25 slotów styknie, a na DR w sumie 20 bo im więcej ludzi tym lepsza zabawa, chyba ze nie ma potrzeby zmieniać ilości slotów na tym serwerze :D no i tp do poprawienia to co pisał CSI i noah ;P
_________________ ..Poczuj to, to ze słabości siła,
Bo skąd byłaby złość, gdyby nie było miłości,
Lub byłaby ona niemiła..
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-22, 11:59
TP do poprawki. Powinno być 16 slotów dla graczy + 1 for admin + 1 for rezerwacja
Granice raszu. Całkiem nowe, gdzieś nawet mam jak to wszystko powinno wyglądać, bo jak na razie to praktycznie w ogóle ich nie ma (czyt. granic raszu). Dodatkowo antyrash powinien być inny. Nie odpychać, tylko zabijać.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Bo nie umiesz korzystać :P od jakiej kwoty masz wypłatę ?
nie musisz korzystać z pukawki ... znajdź serwis gdzie możesz wypłacać od 10 zł , wtedy masz wypłatę kiedy chcesz (jeśli oto chodzi bo innej przyczyny nie widzę)
PRYWATNE WIADOMOŚCI
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ