FFA - zostawić ;] może więcej mapek ;]
FFA2- do kosza
TP - poprawić anty rash i jedziemy :D
BF2- zostawić
4FUN - tak jak UP ;]
DM - kosz
COD - kosz
DR - nie mam pojęcia
JB - gites majonez
DD2 - zostawić ;]
Dokladnie tak jak resetom;]
Zgadzam sie z nim w 100% procentach.
Pozdrawiam
_________________ "Pieniądze są po to, by o nich nie myśleć"
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Zapraszam na only dust2 !!!
Costa
Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 224 Skąd: Wilczyce/Legnica
[FFA]
- Mapy, rs, jednym słowem to co miało być ale sie komus nie chce... ;DD
[STEAM]
- yyyy? Co z nim jest? Był, nie ma, teraz jakiś esl serwer jest kogoś.. Miał 12 slot.. idealny na serwer Aim HS STEAM
[TP]
- Dać go na ONLY STEAM i mapy esl!
[FFA2]
- zaczynałem na nim tu.. był najlepszym serwerem ale połaczono go z bf2 itp i sie ludzi rozrzucili .. i stracił swoja popularność :( był dobry ale teraz hmm dałby rade sie rozkrecic tak myśle.. otrzymał by miano FFA to czemu by nie.. bo tak zawsze FFA"2" .. Ale mi objent.. Mozna usunać
[BF2]
- Przecietny serwer ale jest ok
[4FUN]
- Najlepszy bo eski ;D Najlepszy pod wzgledem "udoskonaleń"
[DM]
- był to najlepszy serwer jaki mogł być bo CIAGLE pełen był.. całymi nocami i nawet np. o 6 rano ciezko było wejsc na niego ;o a po zmianie ip i niepotrzebnych próbach robienia coś z nim jest teraz maskara :( USUNAĆ!
[COD]
- Dobra reklama to podstawa, np teraz gra tam 10 osob ale lepiej USUNAĆ!
[DEATHRUN]
- według mnie sie rozkreci ale trzeba mu w tym pomóc.. powienien zostać .. około 7-10 ludzi grywa tam
[JAILBREAK]
- Bardzo dobrzy serwer, dodac mapy i jest ładnie
[DD2 Only]
- był i jest popularny..
Co zamiast usunietych serwerów?
Aim HS STEAM!
TAk myśle i na pewno wszyscy sie ze mna zgodza.. Usuwając 3 serwery 25 slotowe tak jak napisałem powyzej co daje 75 nieuzywanych slotów.. zastapić je 11 slotami AIM HS STEAM i dac TP steam to chyba wyjdzie taniej? Wiem ze za serwy steam wiecej sie płaci ale chyba za 3 DUŻE serwery płaci sie jeszcze wiecej... i nie wciskaj malitek kitu ze aim hs odpada ze admini .. pf co ty gadasz.. Beda jak na kazdy serwerze a nawet na aim hs STEAM z odpowiednim mapcycle nie są oni potrzebni choc wiem ze chodzi ci o kase i opłacenie serwa ale jak mowie zmieni sie .. bedzie taniej miec 2 serwery steam niz te 3 25 slotowe.. pomyślcie :)
[bG's]^noah. ;D, co do twojej wypowiedzi . na TP trudno bd znaleźć graczy wyłącznie steam . Czasem jest że ja jeden jestem na 21 osób grających. Więc ? Odpowiedź nasuwa się sama
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 25 Mar 2009 Posty: 2356 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-08-10, 19:42
Wiec tak:
Serwer FFA zmienia nazwe na slassic
Serwer TP pozostaje w Pukawce lub zostanie przeniesiony tam gdzie 4FUN itp
Serwer STEAM zostanie uruchomiony jak znajdzie się sponsor
Serwer FFA2 zostaje
Serwer BF2 zostaje
Serwer 4FUN zostaje
Serwer DM - del - przekierowanie na FFA2
Serwer COD - del - przekierowanie na FFA2
Serwer Jail zostaje
Serwer DD2 zostaje tam gdzie jest lub zostanie przeniesiony tam gdzie 4FUN itp.
CO z DR ? Niesety cięzko coś ogarnąc go ... wydaje mi się że go zawiesimy a do czasu poprawy finansów powrócimy
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
yyy kiedy na steam bedzie sponsor? ;DD A jeśli byłby czy zostałby to serwer AIM HS ?
Co onzacza te przekierowanie 2 serwów na ffa2?
A dr hmm adminów na ten serwer nie ma a tak to sie rozkreca, zrób jak uwazasz a i prosze nic nie kombinuj z innymi serwerami jakieś zmiany itp.. tylko nie daj boze zebys ip zmieniał ich .. ;P
Na DR ludzie by wchodzili jakby ktoś tam porządku pilnował. Bo jak można wytrzymać ciągle uciekanie z tt albo reconnecty. Ja złożyłem podanie na admina na tym servie tydzień temu i czekam na odpowiedź.
Tylko po co ffa2 ? :P co tam wchodzę to same boty grają ;D
right.. FFA2 sux :D (bez obrazy tym co tam grają) jest FFA i gites majonez ^^ Lepiej juz go przeznaczyc na DM+Only Hs :P
Steam.. hmm no nie wiem czy to wypali ^^ Steam u nas nie brakuje ale nie az tak żeby wszyscy rzucili sie na jednego serwa :D
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 25 Mar 2009 Posty: 2356 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-08-21, 11:38
Witam
Więc tak. jakie serwery beda juz przesądzone .. teraz kwestia slotów ...
Po co płacić za dodatkowe jak nie są pełne ? Zawsze można zwiekszyć
FFA / CLASSIC - Tutaj zostaje jak jest 25 na zawsze :>
TP- Jest 22 ale w kazdej chwili moze spasc do 17 - powód ? Kasa ... forum sie rozwinie bedzie 25 :>
STEAM Bedzie jak znajdzie sie sponsor
FFA2 Ten serwer ma być na wzor FFA. Nasz FFA z Gamepadu przechodzi na classic co wplynie ze beda tam tylko znane mapy np. ESL. Wiec ten serwer ma go zastapic .. Ile slotów ? Od razu 25 ? Czy moze mniej ? Koncowo mozemu tutaj dac nawet 32
BF2- serwer trzeba ulepszyc ale wydaje mi sie ze 25 slotow jest w sam raz
4FUN - jest ok :>
DM - serwer zlikwidowany. na jego IP zostanie przeniesiony obecny DD2 z Francji ..
COD. zlikwidowany - malo graczy bylo
DR - serwer do poprawki .. ile slotów dac ?
JB - tez do przebudowy chociaz ruch jest .. ile dac slotow ?
DD2 - wysokie pingi czeste awarie dlatego przenosimy go na miejsce DM ... pingi sie zmniejsza .. padac czasami tez bedzie ale rzadziej ( jak 4FUN np) bo wiadomo .. nie mamy funduszy na super DC ...
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Ostatnio zmieniony przez Malitek 2010-08-21, 11:39, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa