Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2009-11-18, 00:19 Hmmmm.. Zaczyna się ciemny okres
Tak sobie gram i gram.. I nagle patrzę, że większość graczy przechodzi na inny serwer.. Nie będę pisał kto nie będę pisał na jaki, bo przecież wszystko doskonale jest wiadome..
Taka tylko mała prośba do HeadAdmina Malitka.. Musisz zacząć coś robić, bo w przeciwnym razie zostaniesz tutaj sam, szczególnie po tej zmianie IP FFA.. Od 22giej totalna pustka na serwie..
Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2009-11-18, 15:26
Albo wejdzie i wyjdzie.. Przecież nie po to jest forum, żeby każdy gracz wchodził i wychodził bez słów.. A w ogóle do dzisiaj na FFA pojawia się informacja, że w poniedziałek zmieni się adres IP serwera.. Sucho i nic się nie dzieje.. o.0
jak najbardziej się zgadzam, może i serwery są dodane..... ale jeśli o ogarnięcie ich..... to z całym szacunkiem do adminów którzy jednak tam są, jest haos czit na czicie, dodatki do cs-a niby błahostka a jednak się fajnie gra na takich, INTERP....
niestety ale dalej nic się nie dzieje.....
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Dokladnie...Zgadzam sie. Od pewnego czasu NIC sie nie dzieje tylko wszystko stoi w miejscu alboi sie cofa :<(Mam na mysli zmiane IP i ilosc graczy na serwie po zmianie)
Malitek czy naprawde tak dużo czasu zajmuje wgranie tych 5 mapek na serwer, ustawienie pluginu na interp czy zrobienia jakiejs nutki pod koniec rundy??? To jest niby nic a gwarantuje ze po tych zmianach od razu wiecej dzieciakow byloby na serwie.Z calym szacunkiem do dzieci(sam jestem synkiem mamusi ) ale takie rzeczy ich zachęcaja do grania... A o to chodzi zeby serwer byl wiecznie pelny...
Jesli dalej bedzie taka stagnacja to na serwie bedzie po 5 osób grac
Hmm a czego wy sie spodziewaliscie? przeciez zawsze jest tak po zmianie ip...tak jak kiedys byla zmiana ip to przez tydzien po 2 osoby potem juz ruszylo...hmm ale jak Malitek do tego nic nie robi na serwie...to juz nikt nie bedzie gral na FFA...proste
Malitek jezeli nie masz czasu, rozumiem, to moze warto by wziac kogos do pomocy i dac mu uprawnienia H@ i on moglby cos zrobic, takim pomocnikiem moglbybyc I co Teraz? jest on od poczatku moze by on cos powgrywal? albo nie wiem ktos komu ufasz?
Hmm nie wiem po co sie przejmujecie...Malitek jak nic nie zrobi to ludzi straci...juz stracil mozna powiedziec na FFA 0 ludzi wiec pozdro and fajnie...bo nie wierze ze serwer odzyje jak all uciekli "gdzies"... na inny serwer...
Skad: Warszawa