* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Hmm to moze sie troche opanujecie z tym odejsciem? Nic sie nie dzieje na FFA to odrazu uciekacie...rozumiem zmiane ip, i wogole na serwie malo jest zrobione. Ale nie rozumiem , ze prawie all odeszli gdy wchodze na serwer jest max 5 osob, ktore rzadko widzialem... a stalych bywalcow za to widze na innym serwie(wiadomo gdzie) Wiec nie wiem...jak nic sie nie zmieni i admini mi sie skonczy raczej tez odejde...
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Hmm nawet nie chodzi o zmiane ip, tylko o inne sprawy np: milion osob pisze tu z prosbami o nowe mapy...nie pamietam zebys dodal jakas mape w ostatnim czasie..., Ict mowil mi ,ze ciagle ci pisze zebys wgral przydatne pluginy...nadal cisza...wiec nie wiem. Albo Malitek zaczniesz cos dzialac albo stracisz po prostu FFA a potem reszte serwerow...proste
Ostatnio zmieniony przez Quaresma 77 2009-11-19, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2009-11-19, 21:57
po stracie FFA przyjdzie czas na inne serwery.. Poznałem tutaj masę pozytywnych ludzi.. I po prostu NIE MAM ZAMIARU WYSIADAĆ Z TONĄCEJ ŁODZI ! Ale naprawdę, potrzeba rewolucji na DUUUŻO lepsze by serwer powrócił na te czasy, gdy kumpel mi pisał bym o 23ej bym kogoś wyrzucił bo miejsca nie było..
Cycq ta Łódź jest jak Titanic juz sie rozpadła w pół czekamy az tylko utonie... tyle odemnie
[ Dodano: 2009-11-19, 22:04 ]
wdg mnie to Malit zmniesz ilosc serwerow i zajmij sie nimi pozadnie nie olewaj prosb od graczy czy od adminow, NIE LEC NA KASE i dawaj adma tym co ogarniaja
no i sam widzisz jak jest, malo kto chce grac na FFA jak jest max 5 osob i zadnej malej mapy, graj na DD2 i wiecznie pisac bedziesz ONLY A?! Tak sie nie da, nie no jest 1 Aim
Wysłany: 2009-11-19, 22:11
|DTK| Tequila napisał/a:
1 Aim
przejedzony na wskroś aim_taliban..
Teqi.. muszę się z Tobą zgodzić.. Zawsze FFA był flagowym serwerem cs-serwery.. Zawsze było, że naj ogarnięci ludzie tam "pracowali" w sumie to i płacili.. Ale powiem Ci że nie żałuję ani grosza, bo wiedziałem że płaciłem za adma najbardziej ogarniętego serwera cs-serwery.pl :/ teraz to już za przeproszeniem - **UJ !
Cycq bo jeszcze jak nie bylo tylu serwerow to tak bylo ja pamietam jak w okres wakacji nie dawalo sie wejsc na serwer (wszystkie byly ciagle FULL) do poznej nocy, wczesnego ranka a teraz co?! Posypalo sie
Wysłany: 2009-11-19, 22:17
|DTK| Tequila napisał/a:
Cycq bo jeszcze jak nie bylo tylu serwerow to tak bylo ja pamietam jak w okres wakacji nie dawalo sie wejsc na serwer (wszystkie byly ciagle FULL) do poznej nocy, wczesnego ranka a teraz co?! Posypalo sie
no właśnie gram tutaj od początku wakacji, jakoś tydzień przed rejestracją na forum ;) było ciągle full..
|DTK| Tequila napisał/a:
Posypalo sie
to może wystarczyłoby to pozbierać w kupę.. Ale czort.. Każdy zrobi jak uważa ;)
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2009-11-19, 22:17
wtedy tak bylo bo po 1 byly tylko 3 serwy wiec byl potrzebny mniejszy ogar malitka
a po 2 teraz tak nie jest bo woogle nie ma ogaru malitka wypowiada sie tylko w tematach o prosbach o admina
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa