Fajny temat prawda ?
Gorące 15-stki to 15 minutowe mapy typu aim/awp (przykro mi :P ) które są grane w okresie nocnym/porannym. Powiedzmy od 24 do 8 , wtedy jest mało graczy a niektórzy (np. przed pracą ) chcą się rozerwać na takich mapkach można się bawić 2vs2 czy 3vs3 i nie jest potrzebna większa ilość graczy ;] Myślę że można to wgrać wszędzie , no może dd2 i 4fun odpadają Na TP jest to idealne bo biegać po 3 nawet na kabulu to męka.
Wiem że Malitek to Malitek ... dlatego sam , może z małą pomocą wyszukał bym odpowiednie pluginy i przesyłał PW Malitkowi po czym on by tylko wgrywał (kilka sekund, max minut)
pzdr
res
Life jest wiele TP z podobnymi modyfikacjami
Zgadzam się z tobą co do kabula i westa ale inferno ? wystarczy(chyba nie dla Malitka ...) zmienić anty rash i cacy.
Na TP grałem razem z klanem d-b wieczorkami (czyt. od 24-3) i wtedy było nas po 3 w teamie , na mapkach aim zawsze byśmy mogli się pobawić a ganianie bo bs w takiej ilości to masakra :(