Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2009-09-16, 08:33 Dopisek do regulaminu zakupionego admina
W związku ze zwiększającą się falą skarg na adminów.. Proponuję aby dopisać do regulaminu admina, że KAŻDEMU admin może zostać odebrany ze względu na ilość skarg i popełnianych błędów bez zwrotu zapłaconych pieniędzy..
Wtedy Ci co się nie nadają po tygodniu odpadną, a i pieniędzy z powrotem nie dostaną bo w regulaminie jest wyraźnie napisane..
Tez popierm moze ICT stracil by adma chodz watpie w to jesli ma adma za free . ICT nie zrozum mnie zle nic do ciebie nie mam ani do zadnego innego adma.
Egipt hahahahah wez obczaj CALE forum zanim cos napiszesz.
na Centralu dzialam od prawie poczatku a skargi na mnie zaczely sie od nie dawna ;)
Skarg na mnie bylo tylko kilka, w tym z 2 z ktorymi sie zgadzam.
a to ze ludzie pisza "OJEJ ICT ZNOWU KOGOS ZBANOWAL ON JUZ TROCHE PRZESADZA OJEJ" jak ty bys byl adminem na tym serwie kilka miechow to tez by Ci zaczelo odpierdalac dlaczego ? Bo to nonsteam, codziennie musimy kogos obczajac itp a to nie jest takie proste i wyleci Ci taka osoba on robi tamto sramto lize dupe kazdemu itp.. a tak naprawde gowno wie dlaczego taka kara/powod a nie inna.
ahh oczywiscie jestem ZA, ale to i tak nie wypali. Bo dla was moze wydawac sie to proste ale Malitek mial by problemy jak bys jakies dziecko wyplulo sie do rodzicow ze go "okradli"
Jak by to mialo wypalic to wydaje mi sie ze trzeba by bylo zrobic regulamin ktory kazdy przyszly admin mial by zaakceptowac. No i oczywiscie zmodernizowac wymogi na adminow. Minimum +16 +okolo 50 postow na forum + dzialanie na rzecz serwera a nie "Elo dam ci 40 zl a ty mi daj adma" ;x
Edit :
To ze mam adma za free nie znaczy ze moge sobie na wszystko pozwolic ;) Ale jestem tu od dawna i moge sobie pozwolic na wiecej niz normalny admin.
Ostatnio zmieniony przez I co Teraz ? 2009-09-16, 18:38, w całości zmieniany 3 razy
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2009-09-16, 18:40
I co Teraz ? napisał/a:
ahh oczywiscie jestem ZA, ale to i tak nie wypali. Bo dla was moze wydawac sie to proste ale Malitek mial by problemy jak bys jakies dziecko wyplulo sie do rodzicow ze go "okradli"
Jak by to mialo wypalic to wydaje mi sie ze trzeba by bylo zrobic regulamin ktory kazdy przyszly admin mial by zaakceptowac. No i oczywiscie zmodernizowac wymogi na adminow. Minimum +16 +okolo 50 postow na forum + dzialanie na rzecz serwera a nie "Elo dam ci 40 zl a ty mi daj adma" ;x
Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2009-09-17, 09:31
I co Teraz ? napisał/a:
no to przecież jest dokładnie napisane, czarno na białym, że jeśli będą skargi to flagi utraci.. A otrzymując flagi akceptuje regulamin. Czyli wszystko jest zgodne i jasne.. A jak będzie chciał to niech na nowym nicku wykupi se adma jeszcze raz :D
Zgadzam się w 100%, że admin może stracić go za skargi , tak samo że przedział wiekowy POWINIEN iść W GÓRĘ a nie że 15 latek już go dostaje(w regulaminie 15lat skończone) jak dla mnie 17 lat minimum!!
i tak jak ICT pisze nie że da kasę i już ma adma, niech działa na forum, niech gra jakiś czas na serwerze a nie wejdzie spodobało mu sie i po 1 dniu juz admina chce!! (po kilku dniach i tak dostaje… )
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
i tak jak ICT pisze nie że da kasę i już ma adma, niech działa na forum, niech gra jakiś czas na serwerze a nie wejdzie spodobało mu sie i po 1 dniu juz admina chce!! (po kilku dniach i tak dostaje… )
Tutaj panuje zasada:
Dasz kasę Malitkowi - masz adma ;)
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.