Chciałem tutaj założyć ankietę przeciwko ludziom którzy notorycznie spamują adminom na u@... przedstawię sytuacje, myślę że każdy będzie wiedział o co kaman..
Jest 5 adminów na serwie i każdy bacznie obserwuje podejrzanych graczy... po czym wbija pan X i pan Y i spamują nam żeby zrobić ss panowi Z i panowi Q ponieważ dla nich oni grają na czitach... więc przechodzimy (admini) na pana Z i pana Q i patrzymy jak grają ... jeśli dla nas wyglądają czysto to zmieniamy kontrole na kogoś innego... no ale co w tej chwili się dzieje? jest płacz ze strony pana X i pana Y za to że my nie ogarniamy;) i teraz jest wojna bo pan X i pan Y piszą na normalnym czacie ze pan Z i pan Q mają wh,aima ... no i wg mnie takich graczy jak pan X i pan Y powinno się banować przynajmniej na 1 dzień tak by nie zawracali mandoliny i nie oskarżali nas (adminów) że my nie ogarniamy... tak więc tworze ankietę by sprawdzić czy tylko mnie to denerwuje czy kogoś jeszcze też?
Zdrówko.
ps. Jeśli będzie większość głosów na "tak" prosiłbym by banowanie takich graczy jak pan X i pan Y było w pełni dozwolone... bo miałem taką sytuacje że poprostu wyrzuciłem takiego gracza który notorycznie płakał i zaraz zostałem zmieszany z błotem oraz z nie ogarnianiem serwera... więc głównie czekam na wypowiedzi naszych h@ .
Moim zdaniem tak, mało kto mi pisze na u@, tylko normalnie na czacie. Sprawdzam gracza, jest czysty i gram dalej, znowu płacz. A czemu, bo każdy czit wyłącza czity i gra se spokojnie, a admin to nie ogar...
A co do spamowania to jestem ZA, czasami daje kicki za takei spamowanie ze ktoś ma czity, bo Cię zabił przez ścianę. EEEE?? W cs-a gra się z tak, to tak zwany "skan".
Moje słowa tłumaczenia były zbędne, bo on na pewno miał wh.
Koniec imprezy, dziękuje dobranoc.
_________________ Podpis został zablokowany z powodu treści nie odpowiadającym użytkownikom.
No tak... ale nawet niektórzy stali bywalcy najpierw piszą na u@ a jak admin jest "nie ogar" to płaczą na czacie i jeśli ktoś miał nawet te wh to już wyłączył lub poprostu uciekł... jak dla mnie ban na 1 dzień i może się nauczy że admin nie jest robotem...
No tak , nie jestem adminem ale jeśli ktoś pisze na u@ , że Pan Neo ma wh / aim , to odpiszcie " Ok już lukam " i się odczepi :D . Nie trzeba będzie banować takiego gracza a jeśli jeszcze raz zacznie płakać to ban ;]
_________________ Ładnie się nadziali =] HARDCORE =D sorQ za jakość =/
No właśnie że robisz to co mówisz... mówi Ci że ten, albo tamten ma czita i wchodzisz i lookasz go... i wg. Ciebie to poprostu ogar, no ale ten który Ci to napisał wczesniej nie daje za wygraną bo wg. jego zdania to jest czit i musi dostać bana;)
czasami daje kicki za takei spamowanie ze ktoś ma czity
no i to pomaga a jak nie to lecieć powinien banik, powod kicka? np. Ogarnij on jest czysty i takie coś wystarcza ban na 1 dzien troche duzo ... to powinno zostać juz w charakterze admina i rodzaju spamu bo jesli ktos spamuje na u@ (połowa nie potrafi tak pisac) to gdy napisze ze "nie ogar" no to jest obraza admina a nieraz padają gorsze wyrazy no to wtedy na 1 dzien jak najbardziej ale tak to uwazam ze krash ma racje z kickami
Tez jestem ZA ale.. jeden dzien wdg mnie to za duzo ^^ Ja banuje na 30 minut i jest spokoj powiem Ci szczerze ^^ Ale... to tylko wtedy banuje jak powiem wyraźnie ze jest czysty a Ci dalej napierniczaja :D To nie jest tylko na 4Fun bo na innych serwach tez no ale coz zrobic :D Jak pan X i Y nie zrozumieja i beda dalej spamowac ban 30 minut powod :ochlon
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
jeśli jest to jeszcze na tym u@ to połowa biedy..... ale niektórzy piszą na ogólnym " Proba banuj tego i tego, albo Proba sprzwdź tą i tą osobe..." i na kij mam wchodzic na specta skoro ta osoba moze juz: uciec, wyłączyc, lub jakas inna osoba skapnie sie ze jest admin i zrobi to samo.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa