Po to że nie raz dostałem opieprz że kickuje/banuje kolesia który non stop spamuje... pozniej wszystko leci na moje konto jak "złe rzeczy" .. więc postanowiłem spróbować zalegalizować kickowanie takich upartych osłów ...
Tak to się przyda . Dzisiaj grałem z Madziarką i pewien botek cały czas pisał , że koleś wh . Kazałem mu napisać na u@ a on dalej pisał na głównym . Widać było , że kolo ma wh . On mówił , że ma steama :D Gdy Madziarka weszła na specta , Pirek albo Pitek geniusz coś mówił , że cziter ma już bana bo admin spect. Koleś uciekł z wh przez niego . Po tej sytuacji widać , że takich noobów należy banować MINIMUM na 1 dzień ! Cziterzy uciekają przez nich i dalej grają a taki gość się cieszy bo go "przegonił" .
Ostatnio zmieniony przez GetRight 2010-02-25, 18:13, w całości zmieniany 1 raz
No zgadzam się z sytuacją powyżej. Jeśli widzimy , że ktoś ma czity to piszemy do adma na gg albo coś w tym stylu , ale nie krzyczymy , żeby cziter uciekł. Też byłem świadkiem wielu takich sutuacji.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2010-02-26, 12:49
dobra spamuje ktos ciagle na u@ albo na say ze ktos czituje lookniemy ta osobe nie ma czitow a ta osoba dalej spamuje ze czituje to ban albo kick CLOSE
Skad: Warszawa