Ja czesto pisze na u@ ze ktos ma czity gdy jestem pewny a jak nie pisze "looknij go ktos" proste...ale nieraz jak pisze to jest to ignorowane...taki Murcek piszesz mu i on sobie mysli ze na bank" nic nie ma ;d ale chyba mozesz wejsc go looknac nie? od tego jest admin...jeszcze umiem odroznic czita od dobrego gracza wiec ogarnij "u@"
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Chciałem tutaj założyć ankietę przeciwko ludziom którzy notorycznie spamują adminom na u@... przedstawię sytuacje, myślę że każdy będzie wiedział o co kaman..
Jest 5 adminów na serwie i każdy bacznie obserwuje podejrzanych graczy... po czym wbija pan X i pan Y i spamują nam żeby zrobić ss panowi Z i panowi Q ponieważ dla nich oni grają na czitach... więc przechodzimy (admini) na pana Z i pana Q i patrzymy jak grają ... jeśli dla nas wyglądają czysto to zmieniamy kontrole na kogoś innego... no ale co w tej chwili się dzieje? jest płacz ze strony pana X i pana Y za to że my nie ogarniamy;) i teraz jest wojna bo pan X i pan Y piszą na normalnym czacie ze pan Z i pan Q mają wh,aima ... no i wg mnie takich graczy jak pan X i pan Y powinno się banować przynajmniej na 1 dzień tak by nie zawracali mandoliny i nie oskarżali nas (adminów) że my nie ogarniamy... tak więc tworze ankietę by sprawdzić czy tylko mnie to denerwuje czy kogoś jeszcze też?
Zdrówko.
ps. Jeśli będzie większość głosów na "tak" prosiłbym by banowanie takich graczy jak pan X i pan Y było w pełni dozwolone... bo miałem taką sytuacje że poprostu wyrzuciłem takiego gracza który notorycznie płakał i zaraz zostałem zmieszany z błotem oraz z nie ogarnianiem serwera... więc głównie czekam na wypowiedzi naszych h@ .
Dziecinny temat.. Niewiem jak jest na serwerze na którym masz admina ale na TP nie zdarzają sie takie sytuacje m.in (zobacz tego!! (xxx) - jako name, gdyż ciśnie na haxach itp itd. Na TP panuje poprostu kultura jak jestem na serwerze. Jak mi ktoś spamuje non stop przez 15-20 sekund poprostu daje kicka : (widze, nie musisz spamować), więc osobiśnie jestem na NIE bo to jest bezsensu. Chłopie masz ileś tam lat na karku i po co pisać takie bezsensowane tematy. Idź sobie odpocznij od komputera, złap świeżego powietrza troszeczke naprawde. Nawet jak jestem sam na serwie jako admin potrafie dopilnować porządku. Jestem już dosyć długo adminem, do tej pory ani razu skargi nie było na mnie a jeżeli u was jest 5 adminów online i nie ogarniacie to ładnie ogary z was
_________________ ADMIN (TP)
Ostatnio zmieniony przez .asdasd. 2010-02-25, 00:28, w całości zmieniany 2 razy