Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: eSka
2010-09-27, 20:02
daro
Autor Wiadomość
Teo 

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2010-09-27, 10:13   daro

siemia, przejde do rzeczy.

1. Więc sprawa tyczy się dara, nie podoba mi się jego sposób ogarniania, jak i nie tylko mi.
2. daro powiedz mi za co dostałem 2 warny.
3. Jeżeli zamkniesz ten temat, luba jakiś inny moderator to tylko oznacza to że boisz się prawdy o Twoim postępowaniu.
4. Malit, ja Ci proponuje odebrać mu tego head admina, kij z tymi hajsem co on Ci zapłacił, założe się że jak jego nie będzie to o wiele więcej graczy zacznie grać na serwie, nie będzie banów bez dowodów itp.
5. Weź sobie kogoś porządnego na tego h@, żeby sieć kwitła a nie pod upadała z braku doświadczenia dara.
6. To są tylko propozycje.. pewnie i tak nie zrealizujesz, ale zawsze warto spróbować dobrze dla sieci.
7. Myślisz że jak mnie zwarnujesz to taki kozak jesteś, daro ? Ty się prawdy boisz i taka jest prawda.
8. Nie zamykajcie tematu, czekam na wypowiedzi w sprawie co do niego.

aCme^^ 
fonografika - fTs'

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-09-27, 11:07   

Czyli tak, ja się wypowiem krótko, ochłoń pograj na innym serwie, zmien nick i po sprawie he?

Gandi1910

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2010-09-27, 11:48   

jestem za banem dla Teo na forum gdzie nie wejde ty puaczeczesz.
Chlopaku ogarnij sie!
Daro wykonuje swoja robote bez powodu by ciebie nie ukaral.

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2010-09-27, 12:48   

Jest po części racja w tym co piszesz, ale temat dla mnie troche zbedny....

Gandi co do banów bez powodu..... zobacz zakładkę FFA w 1 dzień ( może jeden z tych gorszych ) posypały się 3 albo i 4 bany z powodem: a nie mówiłem, czitujesz bądź inne jeszcze wymysły... a dowodów: demek, screenów brak.
Można mieć zły dzień ale to nie powód aby banować 1/3 serwera, później banować na forum czy dawać po kilka warnów żeby nie "puakali".... bo ban jest słuszny, i ze zaraz da na zakres.... to chyba nie tak ma wyglądać ?

Czekam na poprawe, jak i na "stare,nowe" serwery

Cytat:
Mam 13lat i nie mam steama to nie dostane admina ale jak kupie steam i bede mial 13lat to bede mógł być adminem?

http://img233.imageshack.us/i/deinferno0013u.png/
http://img513.imageshack.us/i/detrain0000h.png/

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ NA PW BĄDŹ GG

* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.

Teo 

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2010-09-27, 16:31   

Ta dobra, może przesadziłem z tym żeby odszedł, ale niech ogarnie swoją funkcję, bo za bardzo się tu rządzi. I coś czuje że dostane znowu warna, za niby puacz albo coś w tym stylu, i tak będzie że on zamknie temat bo dla niego wszystko już w tej sprawie jasne.

daro

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: 2010-09-27, 17:03   

Teo napisał/a:
bo za bardzo się tu rządz

Tak Tak ,będę się rządził,a wiesz czemu , bo jak by na serwerach były same prostaki jak TY ,to by dopiero był armgedon.

Mietowy w dalszym ciągy widzę że z myśleniem nie teges,wiesz czemu 3 bany ,banów było 5 .Dwa dla wuchczy, jeden dla admina za nieogar,reszta konsekwencja pyskówek.

Wypowiadać się do woli.Przynajmniej poznam kto co myśli :D:D.Pozdro.

P.S powinniście się cieszyć że ktoś konkretnie ogarnie haos a nie płakać ,boo.... bo mi kolega zbanowali.Każdy myślący człowiek dawno zorientował by się co i jak.

Teo 

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2010-09-27, 17:08   

Ta? to dziwne że zawsze jak ktoś pisze prośbe o UB to nigdy żadnych dowodów nie ma, i taki Prostak jestem ? Wygarnołem Ci wczoraj w poście prawde i dostałem 2 warny ? haha uzasadnij to. I nie odpowiadaj w sposób, ja nie musze Ci się tłumaczyć, taki ogar z Ciebie, to dawaj powód banów, powiedziałem prawde, a ty 2 warny, cmon, czekam.

daro

Wysłany: 2010-09-27, 17:17   

Tłumaczyć to będę się Malitkowi ,Ty nie bądż smieszny i daj spokój bo jak już CI Narkoman napisał pogarszasz swoją i tak już złą sytuacje:D .

P.S Teo koniec spamu ,każdy ma napisać swoje zdanie na ten temat a nie spamować ,next spam będzie usuwany żebyś wiedział w razie czego ,żeby puaczy nie było że nie ma postów.

hofner
BiC

Wysłany: 2010-09-27, 17:25   

Daro tylko pomyśl się co by się działo gdyby każdy "ogarniał" tak jak Ty :)) Ty wszedzie widzisz czita bo zabił Cię dwa razy hedszotem.. to od razu perm za wh i juz :) Gdyby wszyscy mieli "ogarniac" tak jak Ty to by nie bylo graczy na Centralu...

Nie dziwię Ci się że dla Ciebie każdy to czit skoro widziałem kiedyś twoje "FRAG MOVIE" gdzie skanowałeś z USP i krzyczałeś w mikro czemu to nie strzela przez sciany :)

Jestes kiepskim graczem, adminem i człowiekiem... wiesz dlaczego? bo masz ego 5 razy większe niz Ty sam... pomyśl , wyłącz kompa jak jestes pijany a Tym bardziej nie wbiajaj na FFA gdy ja jestem bo to ja moge Ci dac bana "za nie ogar" ... Tym razem sluszny ban "za nie ogar" :))

Nie panikujmy miejmy nadzieje ze daro się już zmieni. CLOSE i oczywiscie 5 raz ban na konto ;)

daro

Wysłany: 2010-09-27, 17:35   

I dlatego to lubie haha, wszędzie czit ,no pomału tak prawda ,będę często wbijał na FFA ,wkońcu pójdzie tam normalnie pograć :D

Narkoman93 
Puacz off 4n

Zaproszone osoby: 1
Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-09-27, 17:48   

daro.. NIESTETY :P Musze przyznać im troche racji.. Nie wiem czy starasz sie tak bardzo ogarnąc sieć czy cos ale.. noo cóż okłamywać nie bd nikogo.. niektore bany na pewno są słuszne i na pewno też nie zbyt xD
Ban za "dyskusje" ... no kazdy ma swoje zdanie raczej i przy nim sie trzyma wiec to wyglada powoli na brak demokracji xD Fakt.. niektore dzieci powinno sie trzymac troche krócej bo farmazony piepszą no ale.. :D

Odebranie darowi H@? Hmm nie wiem co to da i nie wiem co to NIE DA :D
CHYBA daro nie ma pasów do ftp wiec pod tym względem podchodzi pod admina z czerwonym kolorem xD
Jednak.. troche wniósł do tej serwerowni.. no i wyprosił xD (reszta sama wyszla) ^^

Stwierdzenie "daro jest jaki jest..dostałes bana na serwie daj GG bo spoko byles chlop" jest do tej pory słuszne ^^ haha

Myślę daro.. że najlepszym tutaj wyjsciem.. jest wgranie pluginu o ktorym mowilem na SB (wchodzi gosc na serwa i od razu demo sobie kreci automatycznie,demo sie nadpisuje po zmianie mapki a admin chcąc nie chcąc ma dowody :P Parosekundowe demo i widac czy gosciu skanowal czy gonił kwadracik :P ) I to jest rozwiązanie wszystkich problemow związanych z daro ;p

Dziekuje :P

.. by jakość łez była taka sama jak uśmiech...

daro

Wysłany: 2010-09-27, 17:55   

Narkoman masz racje ,ale co do banów za czity wiem żę w 90% słuszne ,jedynie gorzej jest z banami typu :wyluzuj,nie dyskutuj ,i.t.p niekiedy jadę po bandzie no ale sorry taki jestem ,nie lubie jak jakiś gówniarz Mi pyskuje , nie będzie pyskówek albo cwaniaczenia nie będzie banów .Pozdro.

Narkoman93 
Puacz off 4n

Zaproszone osoby: 1
Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-09-27, 18:08   

Cytat:
Po raz pierwszy widze osobe w tym wieku ktora wie co mowi i mowi w wiekszosci dobrze :D

On ma racje daro :P Banujesz co prawda jak sie gosc zblizy do granicy.. ale poczatkowej xD Daj pogadac,jak przeholuje karaj xD

Nie chce zebys odniosł wrażenie że Cie pouczam czy uj wi co.. ale faktycznie patrz jak to wygląda :D Ale jest ta rada dla Ciebie :D Duś Malitkowi jaja o ten plugin a banować będziesz mogl "haxów" powodem "demo na forum".. bedzie hax banujesz i all sie ciesza ze polecial "PRO" a jak Clear to.. BANUJESZ I TY SIE CIESZYSZ :D nie no joke :P To UB i git xD

Trza sie pogodzic ze są goscie na swiecie co lepiej od nas ogarniaja Oo (wiesz.. skrypty itp :D haha)

// aha rozumiem :D

.. by jakość łez była taka sama jak uśmiech...
Ostatnio zmieniony przez Narkoman93 2010-09-27, 18:08, w całości zmieniany 1 raz  

maxsimo* 

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-09-27, 18:12   

Ta i jak się wypowiem:
Moim skromnym zdaniem Daro to wzór do naśladowania!!! Nie czepiajcie się o te 2 permy! A kiedyś co? Nie pamiętacie postu o tym jaki to Daro jest ogar?! A tego nikt nie uwzględnia, ze jak jest na serwie, to raz mniej jest "botków z wuha". Teo to, ze warny dostałeś, znaczy, że na nie ZASŁUŻYŁEŚ, i nie płacz tutaj ^^
Narkoman93 napisał/a:
Dziekuje :P

Ja też: Dziękuje...!
Mam nadzieję, że przed czytaniem tego postu, nie patrzycie na mój wiek :D

Teo 

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2010-09-27, 18:17   

Dobra, ale widze że do Dara dalej nie do ciera, usunoł posta, ale ja go wkleje jeszcze raz. Każdy ma prawo pisać co chce (w granicach rozsądku),

Ten post znajdował się nad 2 postem Narkomana.

Ale chłopie, pomyśl, z czego składa dyskutowanie o czymś, dla Ciebie pyskówka to jest jak ktoś Co powie prawde ? ja tego nie rozumiem. Ktoś Ci coś powie odrazu ban, chłopie wrzuć na luz, wysłuchaj innych, a jak się zbliży do granic, to wtedy warnuj, kikuj itp. Ale nie jak ktoś Ci powie prawde.

Powód usunięcia, "Powtarzasz się"

3 zdanie, "Ktoś Ci coś powie odrazu ban, chłopie wrzuć na luz, wysłuchaj innych, a jak się zbliży do granic, to wtedy warnuj, kikuj itp"

Hmmm... tego raczej nie napisałem jeszcze w żadnym z moich tematów dotyczących Cb.

A powód usunięcia, "powtarzasz się", świadczy o tym że boisz się mnie i moich postów.

Tak jak już wspomniałem mam prawo do wypowiadania się na forum w granicach rozsądku, ja nie zaspamowałem, to była zwykła wiadomość, a Ty ją usunołeś, chyba nie przemyślałeś tego tematu i postów w nim zawartych, że dalej robisz mi na złość, usuwając moje posty.

@Maximo, widać ogar, nie chodzi mi tylko o Twój wiek, tylko o Twój kurzy móżdżek, myślisz że Cię nie znam ? Pamiętam jak każdemu po kolei lizałeś dupe a za jego plecami obgadywałeś, to co mówisz jest śmieszne, nawet niewiesz pewnie o jakiego bana chodzi a się wgl udzielasz w tym temacie, a tak pzt. napisałeś że zasłużyłem na te 2 warny, ok, to przeczytaj sobie temat związany w Titurem, i zobacz czy te warny takie zasłużone były, napisałem tam o nim prawde, tutaj też ludzie piszą prawde, ale warnów nie dostają, i czy to jest sprawiedliwe względem mnie ? To że nie mam jakieś kolorku na forum nie oznacza że jestem nikim, i że nie potrafie powiedzieć co myśle.
Ostatnio zmieniony przez Teo 2010-09-27, 18:26, w całości zmieniany 3 razy  

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi