Do dara nic nei mam nie znam go ale strasznie denerwuje mnie jego "banowanie" za mój "NIE OGAR" ... najlepsze bylo to że siedziałem pol mapy na inferno a jak porobilem ss podejrzanym wbilem jako CT co może "obrazilo" dara OO dal bana i heja
Mam podobne zdanie do narkosia ale... daro nie wiem za co JA nadal dostałem tego bana na FFA ;]. I nie mów, że zmyślam bo poprostu nie wytrzymam. Dostałeś PW na, które nie odpisałeś, a na to liczyłem. Tak nie przecze, że chcesz zrobić porządek, i bardzo dobrze, ale poprostu popadasz ze skrajności w skrajność. Rozumiem, że nie lubisz jak ktoś cie poucza czy cuś w tym stylu, ale nie o to mi chodzi. Dostałem od Ciebie bana za pyskowanie, gdy jak mnie przeniosło do CT powiedziałem "ooo siema" gdy ty w tym czasie mówiłeś "tu będzie kurwa porządek" a po moim "siema" "oo Mike botku patrz już wychodzisz", zdążyłem jeszcze dać info, że są na moście (był aztec) i wyleciałem z powodem bana "nara botku" na tydzień, i do tego jeszcze warny MOIM zdaniem za freeko a już szczególnie ten czwarty... Taka jest prawda i nie zaprzeczaj. Jesteś starszy to fakt, jednak to co zapisałem wyżej jest tym co powiedziałem jak mnie dało to twojego teamu i uważam, że za to banów czy warnów nie ma lub przynajmniej nie powinno być. Na koniec: daro nie mam zamiaru się z tobą kłucić, mam nadzieje, że będziesz "ogarniał" jak kiedyś bo teraz poprostu przesadzasz. Pozdro.
/ bicek patrz ja też dostałem bana jak mnie do CT przeniosło (tzn. do dara) ;p
_________________ "Shed a tear 'cause I'm missin' you, I'm still alright to smile" ;*
Ostatnio zmieniony przez Mikey 2010-09-27, 18:32, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 291 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2010-09-27, 18:37
No z tym ego to się zgodzę bo to co było w sobote to przesada cały czas coś mówiłeś przez mica w zasadzę to samo a jak ktoś ci coś powiedział bo może mu to przeszkadzało bo chciał pograć w ciszy i nie mógł się skupić to od razu dostawał perma z pierwszym lepszym powodem jaki ci przyszedł do głowy. Administrator a jeszcze h@ ma pokazywać klasę, pouczać a nie żeby działo się tak że jak wchodzisz na serwer to lepiej z niego wyjść bo za przyblokowanie dostanie się bana jak będziesz miał gorszy dzień.
Ten plugin o którym wspomina narko był by przydatny ;)
_________________ ..Poczuj to, to ze słabości siła,
Bo skąd byłaby złość, gdyby nie było miłości,
Lub byłaby ona niemiła..
Teo, ale z Ciebie no ogar! Daro był adminem jak Ty jeszcze srałeś w gaty! Powinnaś do niego mówić proszę Pana! Myślisz, że jak miałeś tu adma to rządzisz?! haha, oj, oj, oj, chciałbyś! :D
Kod:
4. Malit, ja Ci proponuje odebrać mu tego head admina, kij z tymi hajsem co on Ci zapłacił,
hahahaha, oj Koleś, co ty tutaj wygadujesz? Pomyśl trochę zanim coś napiszesz!
Kod:
5. Weź sobie kogoś porządnego na tego h@, żeby sieć kwitła a nie pod upadała z braku doświadczenia dara.
Ciekawe kogo? :D Taaa, Daro ma bardzo małe doświadczenie w adminowaniu! Odezwał się, on jest tylko 6 lat adminem... 0 doświadczenia...
aCme^^ napisał/a:
Czyli tak, ja się wypowiem krótko, ochłoń pograj na innym serwie, zmien nick i po sprawie he?
Tak, najlepiej tak zrób :/
Ostatnio zmieniony przez Ania* 2010-09-27, 19:20, w całości zmieniany 1 raz
Narkoman masz racje ,ale co do banów za czity wiem żę w 90% słuszne ,jedynie gorzej jest z banami typu :wyluzuj,nie dyskutuj ,i.t.p niekiedy jadę po bandzie no ale sorry taki jestem ,nie lubie jak jakiś gówniarz Mi pyskuje , nie będzie pyskówek albo cwaniaczenia nie będzie banów .Pozdro.
nikt tego nie lubi ale jest różnica jak jakiś małolat Ciśnie Ci , a jest różnica jak ktoś chce coś wyjaśnić albo ma odmienne zdanie jesteśmy w państwie demokratycznym a Ty CZASAMI (specjalnie pogrubie bo jak ja grałem z Tobą rzadkością to było) wnosisz zasady na forum/serwer istnie komunistyczne...
Tak jak pisałem część Twoich banów jak najbardziej trafnych, ale czasami są istnie wyssane z palca, oraz brak pewnego typu obiektywizmu.... mówisz żę zbanowali Wam kolege to piszemy ze brak dowodów i zeby dawac ub bo to kolega...... a jak jest sprawa Twoich kolegów (obejdzie sie bez nicków chociaż każdy wie o kogo chodzi, Ty też) takiej konsekwencji nie ma.
Aniu co do Twojego postu juz nie dodaje nic bo nie ma sensu...... doświadczenie możesz mieć lecz KAŻDY popełnia błędy.....
Nie piszcie postów zabrac mu to i tamto, wywalić tego czy tamtego bo to chyba nic nie pomoże..... zamiast kłócić starajmy sie poprawić i będzie za-je-bi-ście!
Pozdrawiam robiąc łyk grzanego piwka z miodem!
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-09-27, 19:23, w całości zmieniany 1 raz
Tak wszyscy narzekają na Dara, a na serwerze przesiaduje on dużo, i gdyby nie on dużo osób latało by z haxami na FFA podczas gdy inni admini mieliby zaspamione GG. Nie doceniacie pracy admina, ale jak już jest jakiś haczyk to warto o tym wspomnieć, no nie?
Takie jest moje zdanie :)
to co mówisz jest śmieszne, nawet niewiesz pewnie o jakiego bana chodzi a się wgl udzielasz w tym temacie
Chłopcze, może nie wiesz, ale byłem wtedy na serwie! Myślisz, że nie wiem o co chodzi? :D Wiem :D
Wiem...
Proszę uprzejmie o zamknięcie tego tematu^^
PS.
Kod:
niewiesz
Ja mam mały móżdżek?! "NIE" Z CZASOWNIKAMI PISZEMY ODDZIELNIE! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA|hahaha|!!!
...synku
Teo, ale z Ciebie no ogar! Daro był adminem jak Ty jeszcze srałeś w gaty!
Może, i co to wnosi do tematu ?
Ania* napisał/a:
Myślisz, że jak miałeś tu adma to rządzisz?!
Gdzie to widzisz ? W jakim poście widzisz chodź jedno zdanie rzucające choć jeden cień prawdy na to zdanie ?
Ania* napisał/a:
Kod:
4. Malit, ja Ci proponuje odebrać mu tego head admina, kij z tymi hajsem co on Ci zapłacił,
hahahaha, oj Koleś, co ty tutaj wygadujesz? Pomyśl trochę zanim coś napiszesz!
Hmmm, czytanie ze zrozumieniem,
Kod:
Ta dobra, może przesadziłem z tym żeby odszedł,
- tak napisałem w którymś tam poście.
Ania* napisał/a:
aCme^^ napisał/a:
Czyli tak, ja się wypowiem krótko, ochłoń pograj na innym serwie, zmien nick i po sprawie he?
Tak, najlepiej tak zrób :/
Hmm... a wytłumaczysz mi dlaczego ? Bo lubisz dara i to jest proste że jesteś przeciwko mnie, pisząc takie bezzensowne posty, by tylko coś napisać w obronie dara, ale ok.
A i powiem Ci coś jeszcze ciekawego :]
Z tego co zdążyłem zauważyć to daro ma taki szacunek do kobiet jaki powinnien mieć dla wszystkich, no ale cóż, nie zmienimy go.
A Ania, wbij kiedyś na innym nicku, będzie myślał że jesteś mężczyzną, przeskrobiesz coś, lub on będzie mieć nie ten humor, to przejrzysz na oczy :)