Zaproszone osoby: 7 Pomogła: 8 razy Wiek: 19 Dołączyła: 28 Lip 2009 Posty: 818 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-02-26, 14:39 Daro :D cz.2
Moja wypowiedz z tematu ponizej :
Cytat:
Eska co Ty jego posredniczka jestes?!?! Czy chcesz sie podlizać xDDD haha prosze Cie^^ on sam nie moze pogadac z Malitkiem na ten temat? .... myśle ze tu nie potrzebna jest opinia forum, Malitek wie dobrze, co bedzie najlepsze ;)) wystarczyło wspomnieć ze moze przyda sie pomoc a nie zakładać temat o tym jaki to Daro jest wspaniały i pomoze we wszystkim itp xD Oczywiscie nie mowie ze tak nie jest!!! poprostu nie rozumiem jak mozna sie tak podlizywac ^^
:] odpowiedz eski do mnie na pw:] (screen, zeby nie bylo, ze zmyslilalm)
no cóż, fajny pomysl był, ale szkoda że nie ESKI xD :> eh.. to smutne..:P
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-02-26, 14:46
Dobra dziewczynko nie spamuj już ogarnij hormony i tyle!
Dzięki Ci wielkie ze dodałaś to za mnie że WYPOWIADAM SIĘ ZDANIEM Dara. Tyle myślę że można zamknąć ten spam!
Po co prowokujesz?
Lizuś ? hehehehehehe ^^ widać że nie wiesz po co to napisałam! Ahh pozory mylą! Ja juz skończę bo to marna prowokacja nie warta nic :D oszczędzę sobie nerwy! :)
że i tak ten głupi występ się skończy.
Będzie raj - więc śmierci NIE MA!
Ostatnio zmieniony przez eSka 2010-02-26, 14:47, w całości zmieniany 1 raz
Eska nie powinna tak odrazu naskakiwac bo to nie ma sensu i psuje atmosferę. Rozumiem, ze chciałas pomoc i w ogóle.. Ale Madzia ma racje po co byc posredniczka ? Uwazam,tez ze Daro powinien dostawac wiecej szacunku od userów, a jeśli nie potrafią docenic Go jako h@ to po prostu powinni opuscic forum i pojsc sie tam gdzie sobie pozwola na takie traktowanie. I jezeli ma to za złe to sam tez powinien o tym mowic.
_________________ <333333333
Ostatnio zmieniony przez Cherry. 2010-02-26, 14:58, w całości zmieniany 1 raz
Ja rozumiem wszystko .. Tylko nie wiem czy to jest napewno potrzebne ? Daro przeciez wiedział jak jest ..Kiedy wracał mogl miec swiadomosc tego, ze tak moze sie zdarzyc.. Zreszta juz sie nie wtracam ;) koniec spamu.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Szczerze? jebie mnie w ogole ta akcja ^^ jak chce wracac to niech wroci proste...jak nie to nie, laski bez...boze ;d Moze jeszcze mu list napiszemy? aaa i jeszcze gdybym byl zalozycielem serwerowni na bank bym nie dal nikomu pasow to tyle GG