Jesli na prawde mam zaufanych kolesi na serwerowni i wiem ze pomoga mi ogarnac to wszystko to dam im passy.. Najlepiej gdyby bylo trzech H@ tak jak to bylo na starym nonsteam.pl. Kazdy h@ mial wyznaczone serwery i je ogarnial. No ale jesli Malitek takowych osob nie ma, bo cos tam.. To trudno, nalezy wierzyc ze sobie poradzi.
btw - gdy kobiety sa zle, staja sie seksowne :D
_________________ STEAM_0:1:29921175
Ruch&Widzew!
Ostatnio zmieniony przez ^InFiniTy^ 2010-02-26, 17:07, w całości zmieniany 1 raz
[to wytłumacz mi dlaczego kobiety co miesiąc mają okres ?
trzeba było uważać na lekcjach biologii, to nie zadawałbyś teraz takich pytań :D
i doskonale tez wiem , że Pan Bóg doskonale wiedział co robi, kiedy wybrał do tego kobiety. Przecież Wy umieracie przy zwykłym katarze ;) Okres jest też potrzebny do tego żebyśmy mogły mieć wytłumaczenie swoich humorów ;>
Wszyscy odpowiedzieli na pytania i sie wypowiedzieli więc temat można uznać za zamknięty .. :)
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1077
Wysłany: 2010-02-28, 00:15
Piekne rzeczy :D:D ,ale takie tematy do niczego nie prowadzą.
_________________ Wiesz Kim Ja Jestem ??
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa