Co to jest anty ss? Proste jest to nie tyle co program lecz plik wbudowany wraz z czitem ktory uniemozliwia zlapanie kogos na wspomagaczach przez zrobienie mu screeenow. Cziter ktory gra na wh i zostaja mu zrobione ss'y ,wrzuca je na forum i jak gdyby nigdy nic dostaje UB. Dla mnie smieszne jest robienie ss'ow osobom podejrzanym bo myśle, że pare osób na tym serwerze (możliwe, że nawet znanych i lubianych) posiada anty ss'a.Polecał bym w tym celu aby dostepna byla komenda amx_record dzieki ktorej admin wpisujac ja i odpowiedni nick lub IP osoby podejrzanej nagrywa jej demko,lecz te demko znajduje sie u niego na kompie(u tej osoby podejrzanej) ,wiec jest to tak jak by on sam krecil sobie demko i tu czit juz nie umknie tak latwo jak przy ss'ach. Jezeli nie ma tej komendy to niech admini pomysla czy nie warto by ja wprowadzic.
Pozdrawia.
AsdasD.
_________________ ADMIN (TP)
Ostatnio zmieniony przez .asdasd. 2010-02-03, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
zły pomysł bo wszyscy zobacza mojego czita :D a tak ogólnie to zajebisty pomysł sprawdziło by sie kilka serwerowych ogarniaczy^^:D
_________________ Jestem pro graczem potrafię grać m4 ak awp glockiem usp.Zawsze kucam przy strzelaniu. Lansuje sie ze umiem zeskoczyc z rusztowania na skrzynki na nuke tracąc tylko 5hp Lubie sie do każdego przypierdalać że coś zrobił źle ja na pewno zrobiłbym inaczej.
Myśle, że to jest lepsze rozwiązanie niż robienie ss'ów. Przy kręceniu demka graczowi można sobie spokojnie grać a przy ss'ach trza siedzieć na spec i czychać na dobry moment Więc myśle, że ta 1 opcja będzie lepszym rozwiązaniem.
Dokładnie tak człowieku, pierwszy raz jak wbiłem na CS serwery, wbiłem po prostu dla żartu, z przekierowania ze starego nonsteam.pl - wbiłem na czicie, pierwszym lepszym z google? Co zobaczyłem? Admin Płomień zrobił mi screeny, ku mojemu zdziwieniu screeny są CZYSTE!, oczywiście możecie mnie teraz sprawdzać 100 razy, demka kręcić i bawić się w różnego tego typu dyrdymały, ponieważ gram czysto, tak jak było na nonsteam.pl demka i było idealnie, ostatnio rozmawiałem nawet z krzywym i mówił coś o swojej sieci z HLTV, moim zdaniem też dobre rozwiązanie, ale niezawodne demka były najlepsze.
A dla tych co chcą dowiedzieć się co to za czit, nazwa to FighterFX, zero szukania, pierwszy link w google.
*I powinniście wprowadzić u adminów obowiązek STEAM, jeśli admin taki pro, na admina go stać, a na steam 15zł nie ma? Tu chyba jest coś nie tak, a niestety wymówki że "sprzedałem steam" są śmieszne, stać cię na admina? KUP STEAM!, ja faktycznie swojego kiedyś sprzedałem bratu, tyle że on lou dał mi 50zł za płytę, więc mi się opłacało, już niedługo po karam was na steamie :)
Ostatnio zmieniony przez srogakara 2010-02-03, 02:29, w całości zmieniany 1 raz
juz kiedys o tym pisałem, ale jakos bez echa przeszło. Dobry pomysł, znam osobiscie goscia ktory ma anty ss i moga mu naskoczyc Ci, co robia screeny, a on dalej sobie gra. Wiec Malit, postaraj sie zaakceptowac ten pomysl, na pewno bedzie to wieksza korzysc.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-02-03, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
btw xD kto mi odbanuje steam na TP hehehe pozdro dla M4rk82 za granie TP i dawanie permow za byle co oraz nie wykonywanie celow mapy. Admin daje przyklad dobry.
Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2010-02-03, 15:56
ale moment.. jak działa ten plugin ?
Bo przecież skoro wpisuje ktoś w konsoli "record mojesuperdemkopr0skill"
to jeszcze trzeba wpisać "stop" żeby CS zakończył demko, żeby nie było tak, że ktoś komuś nagrywa demko, a ktoś se wyjdzie z CSa i będzie po demku ?!
@CyCq, prawdziwe - demko się nagrywa automatycznie u ciebie na komputerze i da się ustawić czas (najlepiej 3 min), po którym ma się zastopować. Są takie bajery z otwieraniem CD-Roma oraz Wyłączaniem CS :)
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa