eSka:
: A tak to wejdę na spec, pooglądam sobie z 3 rundy robię ss i git majonez, potem tylko jak wstawią to na forum zobaczę i ub. Z resztą róbcie sobie jak chcecie i tak wiem że z 60 % adminów robiłoby i tak i tak ss, gdyż jest to szybsze i nie ma z tym pierdolenia, tyle ode mnie. :)"
Tyle, że komuś zrobisz SS a on ma AntySS i wstawi na forum a dalej będzie czitować.
A AntySS nie brakuje, w google w ciągu 3 minut znajdziesz
Ostatnio zmieniony przez [E]clipse 2010-04-21, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-04-21, 20:57
[E]clipse napisał/a:
Tyle, że komuś zrobisz SS a on ma AntySS i wstawi na forum a dalej będzie czitować.
A AntySS nie brakuje, w google w ciągu 3 minut znajdziesz
Słuchaj ale jeżeli widzę (jak siedzę na spec) że koleś ma ciągle nacelowane na te kwadraciki co widzi admin to nie daje ub, zawsze ssy robię ale i tak i tak Ci co mieli nacelowane na kwadraty nie wrzucają ssów. Z resztą każdy może mieć swoje zdanie, ja mam takie a nie inne i to tyle co sądzę o tym. Każdy ma prawo głosu i nie każdy ma takie same zdanie.
że i tak ten głupi występ się skończy.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa