ale moment.. jak działa ten plugin ?
Bo przecież skoro wpisuje ktoś w konsoli "record mojesuperdemkopr0skill"
to jeszcze trzeba wpisać "stop" żeby CS zakończył demko, żeby nie było tak, że ktoś komuś nagrywa demko, a ktoś se wyjdzie z CSa i będzie po demku ?!
_________________ Konopia zawiera składniki, które zmniejszają ból oraz działają przeciwzapalnie, a badania potwierdzają, że konopia jest bardziej skuteczna niż aspiryna.
Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2010-02-05, 11:59
.asdasd. napisał/a:
Co z Ciebie za gość. Przeczytaj uważnie 1 post bo nie mam zamiaru drugi raz tłumaczyć o co chodzi.
no właśnie nieścisłość znalazłem, że w tym linku co podałem pisali, że demko zapisuje się u mnie na kompie, a nie na kompie podejrzanego..
a z tego co Ty pisałeś, to zapisuje się u podejrzanego..
ogólnie to po prostu działa na takiej zasadzie jak z SSami, ale zamiast komendy screenshot u klienta robi record.. :]
Bardzo dobry pomysl, jak najbardziej jestem za... Ale i tak mysle ze najlepszym rozwiazaniem byloby krecenie przez admina dem manualnie (straym niezawodnym sposobem) i na miejscu Malitka wyslalbym wszystkich adminow na kurs, jak rozroznic wh od vt i aima od skilla, i nie dawac banow za nic :o
//Smoked
Ostatnio zmieniony przez PerSzIng 2010-02-18, 13:29, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-04-20, 19:19
janusz_pawlowicz napisał/a:
eska jak zwykle krótko i na temat :D
No bo co nie dużo pierdolenia się z tym? Ściągać demko, otwierać csa, wpisywać komendę, oglądać to przez jakiś czas. A tak to wejdę na spec, pooglądam sobie z 3 rundy robię ss i git majonez, potem tylko jak wstawią to na forum zobaczę i ub. Z resztą róbcie sobie jak chcecie i tak wiem że z 60 % adminów robiłoby i tak i tak ss, gdyż jest to szybsze i nie ma z tym pierdolenia, tyle ode mnie. :)
że i tak ten głupi występ się skończy.