Witam Mam propozycję aby zmienić wymagania admina na serwerze. Proponuję takie coś: Każdy kto chce dostać admina musi naszą sieć zareklamować min. 10 reklam.
Na koncie musi mieć min. 15 postów. A wzór podania wyglądałby następująco:
Nick: Wiek (ukonczone 15lat): Ile czasu dziennie przebywasz na serwerze: Staż u Nas: Staż w CS'a: Masz mikrofon?: Platforma steam czy ns?: Podaj steam id: Znajomość AMX'a: Dlaczego u Nas: Gdzie nas reklamowałeś: Czy nas wspomożesz (10zl przelew lub 23.18zl sms):(obowiązkowe) Admin czy slot?: Podaj nr gg:
Robie to po to aby byle jakieś dziecko nie dostawało admina. Napiszcie czy podoba się Wam ten pomysł.
_________________ Ludzie domagają się wolności słowa jako rekompensaty za wolność myślenia, której rzadko używają. – bezmyślne gadanie bez zastanawiania się nad konsekwencjami– nie wymaga wiele trudu, w przeciwieństwie do przemyśleń.
Ostatnio zmieniony przez Sledz! ;) 2010-08-11, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-08-11, 09:40
Sledz! ;) napisał/a:
Admin czy slot?:
Nie, są dwa wzory więc po co zmieniać.
Choć w sumie można niektóre dodać do istniejącego wzoru, np: "Staż u Nas:", "Podaj steam id:", "Gdzie nas reklamowałeś:"
A reszta niepotrzebna :P
że i tak ten głupi występ się skończy.
_________________ Ludzie domagają się wolności słowa jako rekompensaty za wolność myślenia, której rzadko używają. – bezmyślne gadanie bez zastanawiania się nad konsekwencjami– nie wymaga wiele trudu, w przeciwieństwie do przemyśleń.
wyciag z gametrackera powinien być.. ile godzin gra na serwie ;) Bo nie jeden nakłamie ;D
Sledz! ;) napisał/a:
Podaj nr gg:
zbędne bo malitek podaje swoje
Sledz! ;) napisał/a:
Każdy kto chce dostać admina musi naszą sieć zareklamować min. 10 reklam.
Nie wiem czy to ok ale mogłoby być.. mam lepszy pomysł.. zrobić 10 reklam serwera na który składamy admina.. malitek by ułożył osobny bb-code do kazdego serwera, to nie problem bo wystarczy oddzielić fragmety od całości ;P i to byłoby lepsze, wiem ze lepiej byłoby zareklamować od razu cała sieć ale według mnie takie coś byloby lepsze bo reklamuje kazdy swoj serwer na ktorym mu zalezy :)
... za dużo kolorku bo może być warn ;D Ale uwazam ze powinny byc zmienione wymogi i to dobry pomysł :)
Tak bo teraz będę szukał gdzie reklamowałem cs-serwery. Już dajcie sobie na looz z tym punktem.
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
Ok, ale lepiej aby gracze mieli jak napisać do admina, że nie ma porządku. Ale jak inni napiszą tak będzie. a Kolorek, a no bo lubie jak świat jest kolorowy.
Ostatnio zmieniony przez Sledz! ;) 2010-08-11, 12:09, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 291 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2010-08-11, 12:14
hmm z tymi reklamami to może trochę nieprzemyślana sprawa :P wystarczy to że aby mieć ściągniętego warna trzeba zareklamować naszą serwerownie :D ale jak dla mnie to powinno być tak, że osoba która chce mieć admina musi mieć przynajmniej te 20 sensownych postów na forum oczywiście wiek 15+ i jeszcze jedna rzecz przy której większość by odpadło :D brak warnów na swoim koncie ;) wtedy ci co mają warny musieli by zareklamować serwery. :P tyle ode mnie :D
_________________ ..Poczuj to, to ze słabości siła,
Bo skąd byłaby złość, gdyby nie było miłości,
Lub byłaby ona niemiła..
Boss bardzo dobrze mówisz, ja jednak bym pomyślał, że admin może mieć max 1 warn.
No, ok, ja mam 1 warna, a jakoś mogę być przykładem. A "ocipiałem" a bo spałem pod namiotem.
Wdg mnie.. reklamy odstraszą gosci.
No i to co napisał noah..
30 postow,link z gametrackera ile gosc gra u nas (kisi mnie to czy nick ciągle zmienia :D )
Sledz! ;) napisał/a:
Czy nas wspomożesz
gosc napisze Ci NIE i co? :D haha to też zbędne lepsze to co teraz "Ile mozesz dać na serwer" czy cus ^^ A ogolnie gites :D Te reklamy fuj
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
.. by jakość łez była taka sama jak uśmiech...
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa