Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 19 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-10-18, 18:11
"Ja wszystko wytrzymam, tylko muszę czuć, że Ty mnie kochasz."
"Ci, którzy cierpią, mówią najmniej."
"Boli mnie, boli mnie jak cholera. Boli mnie brak ciebie. Nie sądziłam, że aż tak. Że aż tak bardzo i bez wyjścia"
"Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie."
"Złość się, wściekaj-szepnął,podnosząc ja znowu.-Nienawidź mnie,ale myśl o mnie.O mnie."
"Nie wstydź się tego, że cię kocham. O nic cię nie proszę, jedynie o to, byś pozwolił siebie kochać jeśli starczy mi sił"
"Gdyby nie internet, nie wiedzialabym ze na swiecie jest tylu idiotow."
"Cholerny, pieprzony, zasyfiony śmierdziel z piekła rodem. Mam nadzieję, że upadnie mordą na jeża."
"Ona nie wierzy w miłość. Nawet w tą do Boga."
"Kiedy kochasz jest ładna pogoda. Wiatr i deszcz też są przyjemne. Bo kochasz."
"Mój ukochany musi mnie kochać ponad życie."
"Prawdziwa miłość zdarza się tylko wtedy, gdy jest sumą wszystkich miłości."
"– Puchatku?
– Tak Prosiaczku?
– Nic, tylko chciałem się upewnić, że jesteś. "
"Takie bzyczące bzykanie nie bzyka bez powodu."
"Miłość należy dawać wtedy, gdy jest to możliwe, ponieważ czasu jest tak niewiele..."
"Gdyby człowiek wiedział, że upadnie, to by się położył."
"Wiem tylko, że byłam głodna czułości, uścisku czyichś ramion, pocałunków. Żeby żyć, miałąm ich zbyt mało, żeby umrzeć-zbyt dużo-innej miary nie znałam."
"- Śpieszę się.
- Do czego?
- Do rzeczywistości."
"- Boję się
- Czego?
- Nadziei"
"Białe bywa czarne w odpowiednim świetle."
"- Kocham Cię - zakomunikował nagle.
- Dlaczego nigdy mi tego nie powiedziałeś? - spytałam i sama słyszałam żal w swoim głosie.
- Zdawało mi się że wiesz, bo to chyba było oczywiste. A u mnie słowa się nie liczą. Ja nie kocham słowami."
"Uciec z Tobą na koniec świata. Marzenie"
"Tak bardzo, bardzo, bardzo chciałbym zostać z nią, no ale on..."
"-Kocham cie, wiesz?
-Tak, wiem.
-Kocham cię więcej, niż jest rb w morzu i mocniej, niz świeci księżyc- wyznał.
Spojrzała na niego z ciekawością, a on wzruzył ramionami.
-Tak mówiła mama, gdy bylismy mali."
- Would you just stay with me?
- Stay with you? What for? Look at us, we're already fighting.
- Well, that's what we do! We fight! You tell me when I'm being an arrogant son of a bitch and I tell you when you're being a pain in the ass, which you are, 99% of the time. I'm not afraid to hurt your feelings. They have like a two second rebound rate, then you're back doing the next pain-in-the-ass thing.
- So what?
- So it's not gonna be easy. It's gonna be really hard, and we're gonna have to work at this every day. But I wanna do that because I want you. I want all of you, forever, you and me, every day. Can you do something for me? Please? Will you just picture your life for me? Thirty years from now? Forty years from now? What's it look like? If it's with that guy, go. Go! I lost you once. I think I can do it again if I thought that's what you really wanted. But don't you take the easy way out.
- What easy way? There is no easy way. No matter what I do, somebody gets hurt!
- Would you stop thinking about what everyone else wants?! Stop thinking about what I want, what he wants, what your parents want. What do you want? What do you want?
- It's not that simple!
- What do you want? Goddammit, what do you want?
- I have to go...
:)
że i tak ten głupi występ się skończy.
Będzie raj - więc śmierci NIE MA!
Ostatnio zmieniony przez eSka 2010-10-20, 19:16, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 38 Skąd: ~Kraków
Wysłany: 2010-10-20, 19:28
Moje życiowe motto - ,,Co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze - będziesz miał 2 dni wolnego" :D
_________________ ,,Mówię o tym, bo wiem coś na ten temat
Rap to rzeczywistość a nie tandetna ściema
Mówi on o szczęściu, mówi o problemach
Kto go nie szanuje ten szacunku nie ma"