Jest to strona która kradnie wam wasze hasła i loginy do steam ! Nie dajcie się nabierać na to ! Nie wpisujcie tam swoich loginów i haseł ! Bo po paru chwilach już nie będziecie mieli steam bo zostanie zmienione hasło ! Dzięki temu ze wpiszecie tam swoje hasło i login wejdą na wasz steam i porozsyłają innym online te stronki NIE WCHODŹCIE W NIE ! Przejechałem się na tym i straciłem Steam wraz z Matzdorfem... Z mojego konta wysłali mu tą stronkę i niestety wszedł na nią i są skutki ... Wiadomość o tej stronce ja dostałem od Tollena , wiec sądzę ze on też już ma po koncie...
JESZCZE RAZ , NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ !
_________________ Zawsze i Wszędzie Real Madryt Ze Mną Będzie !
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2010-03-01, 16:31
wielkie dzieki za info
[ Dodano: 2010-03-01, 16:33 ]
heheheh wlasnie ktos mi ty wyslal na steama odrazu zamklem wiadomosc gdyby nie ty chyba bym to otworzyl bo matzdorf mi to wyslal
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 06 Sie 2009 Posty: 170 Skąd: Czeladź
Wysłany: 2010-03-01, 16:34
No widzicie... Wchodzą na steamy innych i wysyłają do ich znajomych ... Kurwa co to się dzieje... Jak Tu Sie Ja Pierdole Nie Wkurwić ! 4 lata steam i w 30 sekund wszystko przepadło...
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 06 Sie 2009 Posty: 170 Skąd: Czeladź
Wysłany: 2010-03-01, 16:44
conTE napisał/a:
Darmowa domena i wszystko jasne...
+ Ven grudzien 2007 do marca 2010 chyba nie ma 4 lat.. nawet 3..
Connect przed tym miałem jeszcze jedno steam , kupione w media Markt bodajże w sierpniu 2006 roku , ale wtedy nie wiedziałem ze steam jest tak wazne i zapodziałem hasło , wpisałem emalia na który zapomniałem hasło wiec to konto tez straciłem...
o maly wlos tez bym wpadl mowie cos mi nie dziala bo mnie wywala ze Steam mowie "Ale kuuuuu***** z Vena kolege w chu** robi ale ok" Dzieki za widomosc zarejestrowalem sie tam !! ale mam nadzieje ze zdarzylem zmienic passy!!
_________________ Moj steam ID : " 10689 STEAM_0:0:17842705 "
WIECIE ZE SIWUsEK TO KROLLLLLL
Osoba której skradziono konto, a nie kupywała samego cd-key'a może go odzyskać.
Ven usunełem Cie z friends :| Skoro już to tak nie ty.
Niestety ludzie na każdy możliwy sposób chcą zarabiać kosztem innych. Takie osoby powinni dochodzić po IP wkońcu sprawdzić kto założył strone, jest administratorem to nie problem, a to jest kradzież mienia...