Witam wszystkich maniaków cs'a. :D
Niedawno założony, rozrastający się klan [bG's] prowadzi rekrutację.
Zapraszamy dobrych graczy do składania podań na stronie www.probgs.dbv.pl .
Gwarantowane: miła atmosfera wśród członków, przyjemniejsze granie, czyli ogólnie
GOOD FUN. O więcej szczegółów dotyczących rekrutacji i klanu zwracajcie się do sqadu klanu
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 25 Cze 2009 Posty: 229 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-01-13, 14:54
ja juz mowilem ze nie widze najmniejszego problemu zeby nakrecic wam filmik jak gram na centralu. Nie mam za co warna dawac...
tylko tyle ze jestes lou, bo taka prawda skoro mowisz mi ze czitow uzywam
_________________ czarny OJEJq to zajebisty OJEJq
IP : 192.168.0.185
steam id : STEAM_0:1:13854511
OJEJq wiem jak grasz bo na FFA również gram pod innym nickiem.
Wcale nie napisałem,że czitujesz bo wcale tak nie uważam. Ja nie chcę sparcia mieć z kimkolwiek bo to jest zbędne i nie jest to miejsce na takie rzeczy^^