Witam.
Chiałbym pozegnac sie z wszystkimi graczami Central Shota.Definitywnie konczę gre w CSa głownie z tego powodu ,że wyjeżdzam za granice ,ale także dlatego ,że od pewnego czasy gra nie daje Mi juz frajdy,lecz nie ukrywam ,że była dla Mnie pewnym uzależnieniem.Głownie chciałbym podziękowac starej ekipie z "FFA" atmosfera tam była przezajebista Życzę wszystkim sukcesów w grze jak i w życiu osobistym
cyaaaaa
szczególne podziekowania za grę dla :magumaa,probowki,kanii,madziarki,janego,banego,csi,kiśla,reposty,no ruleza,matzdorfaa,cyckaa,kłarezmy,inq,beeraaa,wedaaa i reszty botów
_________________ Jestem pro graczem potrafię grać m4 ak awp glockiem usp.Zawsze kucam przy strzelaniu. Lansuje sie ze umiem zeskoczyc z rusztowania na skrzynki na nuke tracąc tylko 5hp Lubie sie do każdego przypierdalać że coś zrobił źle ja na pewno zrobiłbym inaczej.
Ostatnio zmieniony przez beTon.. 2011-03-07, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.