a w podaniu o ub gdzie jest ip i steam ? zreszta bylo 5 zawsze tyle robie bo tyle jest wymagane . o ile nauczysz sie troche obchodzic z jezykiem polskim to te 4 tez mi wystarcza. i to ze masz steam nie zwalnia z tego ze mam prawo sprawdzic gracza . nie jestes wyjatkiem jakims . czasem sprawdzam bo sam chce a czesciej bo prosza o to inni gracze .
[ Dodano: 2010-09-02, 16:31 ]
PS na piątym może coś być .. wstaw koleszko 5 to pogadamy o ub a skoro lick zrobił 5 to wstaw 5 ;)
LICK nie dawaj ub bo jest wiele hipotez niejasnych, np 1 hipoteza na 1 ssu jest wh widoczne a gracz jako ze widzi ze admin mu ssy robi jednym przyciskiem powiedzmy F8 czy F9 wylącza wh.
Ostatnio zmieniony przez skyler123 2010-09-02, 16:34, w całości zmieniany 1 raz
masz to jest 5 a zarazem 1 ktory zrobiles, skoro sa to ulamki sekundy to chyba by sie nic nie zmienilo. Ip i steam masz na screenach, zalosna zlosliwa amatorka. pokazcie co potraficie na serwerze a nie panoszycie sie na forum.
[ Dodano: 2010-09-02, 16:31 ]
PS na piątym może coś być .. wstaw koleszko 5 to pogadamy o ub a skoro lick zrobił 5 to wstaw 5 ;)
LICK nie dawaj ub bo jest wiele hipotez niejasnych, np 1 hipoteza na 1 ssu jest wh widoczne a gracz jako ze widzi ze admin mu ssy robi jednym przyciskiem powiedzmy F8 czy F9 wylącza wh.
po 1 nie jestem Twoim kolezka, a po 2 Twoja hipoteza jest idiotyczna. Po 3 skad wiesz ktorymi klawiszami co sie robi? :)
Ostatnio zmieniony przez jestem dobry 2010-09-03, 15:25, w całości zmieniany 1 raz
hahaha myślisz ze kogos nabierzesz tym screenem? zawsze na dole w ssach jest napisane jaki admin ci, data oraz polecenie wstaw screeny na forum ^^ i czas juz minął na dalsze kombinowanie BAN ZOSTAJE zamknijcie temat !.
GOSCIU MAM TYLKO TE SCREENY, DALEGO MOWILEM ZE MAM 4 A 5 TO JEST TEN BEZ ZADNYCH NAPISOW (CHYBA, ŻE ADMIN ZROBIŁ TYLKO 4 :), ALE NIE BO JA BYM SOBIE SAM SCREENA NIE ZROBIL, WIĘC TAMTEN JEST 5). JESTES SMIESZNY POKAZ CO NA SERWIE POTRAFISZ, BO TO CO WIDZIALEM TO ZENADA. A TAK SWOAJ DROGA ZA CO WARN?
[ Dodano: 2010-09-03, 16:33 ]
CZY TU JEST JAKIS ADMIN CZY TUTAJ TYLKO URZEDUJA DZIECI? CHCE SOBIE NORMALNIE POGRAC
[ Dodano: 2010-09-03, 16:38 ]
aha headstyle czy jak Ci tam skoro wrociles juz z gimnazjum po lekcjach to obejrzyj wszystkie screeny po kolei i zobacz, ze sa chronologiczne. najchetniej bym Cie nawyzywal, w ogole wszedlem na to forum bo jakis gosciu mi sie kazal tutaj odwolac, a ze akurat sobie zrobilem rpzerwe w grze to zalozylem temat. normalnie mialbym gdzies takie dziecinne zachowania i zmienilbym serwer na inny. smiech na sali, jajca jak nic. pozdrawiam i czekam na odbanowanie, jesli nei nastapi jestescie smieszni. przynajmniej lick my dick trzyma jakis poziom, bo ty to jestes jakis kur zawieszony w prozni.
eSka : Jakże to przykre... Żegnamy. 24H minęło...
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa