* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2009-07-05, 18:04
Mi to tam bez różnicy.. mam steama więc problemów nie będzie ;) ale na steamie już spokój z cziterami jest (bo mało kto kupuje konto by czitować), i friendsy są :P ale minusem tego jest to, że wielu graczy nie ma steama :P
Wg mnie ledwo 20-25% graczy w cs'a w Polsce ma Steam'a, z drugiej strony można zrobić SXE, jednak to też odepchnie graczy od serwera, z drugiej strony nie będzie czitów...
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
1) Wydaje się, że więcej graczy, ale to nie prawda Kupcie kurwa STEAMA lamuchy i pograjcie trochę na nim, wszystkie ogarnięte serwery mają cały czas FULL więc nie wkurwiać mnie, że będzie mniej graczy bo GÓWNO na ten temat wiecie.
2) Więcej cheaterów, teraz mówicie NS NS a potem płaczecie kurwa "Admin on ma wh, ejj weź go zbanuj on ma wh" Jebane dzieci NS'u !!!!!!!!!
3) "Wszyscy admini nie mają steama" No to pozdro !! Każdy admin powinien mieć steama przynajmniej ja bym taki wymóg zrobił - OMG dzieci NS'u !!
4) 2 protokoły na raz, w choj mass kicków przez to jak zauważyliście spada ilość graczy na serwerze FFA - pozdro & poćwicz - DZIECI NS'u !!!!
5) Na Steamie 90% graczy to ogarnięci player'owie a nie dzieci 12 letnie z mikrofonem lub z haxami i NEOstrada !! SPALIĆ NS !!!!!!!
6) Jest serwer FFA i FFA2 no to jaki problem z FFA zrobić steam a z FFA2 nonsteam, lubicie Central Shoot ? Żal wam kasy na STEAM ? Zapraszam na FFA2
7) Mówicie, że będzie ciężko, zawsze na początku jest ciężko ;) ale jak nie z próbujemy to się nie przekonamy
8) Jak jest protokol 48 ( STEAM ) nie ma żadnego problemu z połączeniem się do serwera ;] [Teraz możecie mieć problemy bo są 2 protokoły]
9) Admini też po kilu dniach grania na serwerze STEAM poczuli by ulgę, że w końcu mogą sobie normalnie zagrać na ulubionym serwerze nie martwiąc się o jebane cheaty !!!!!
10) GameGuten SXE odpada dlaczego ? odpycha graczy, i już jest pełno haxów które omija sxe; ]
11) Dandy mówisz ze 90% FFA to NS boty, rusz mózgiem matole.. Jak maja grac ludzie na steam jak ten serwer jest bardziej reklamowany na NS ! i który normalny STEAMOWIEC wchodzi na jebanego NS'a ?
Ostatnio zmieniony przez I co Teraz ? 2009-07-06, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2009-07-06, 12:08
ICT zes sie rozpisal
jak dla mnie to mozna zrobic only steam wkoncu admin nie bedzie musial 90% mapy siedziec na spec i ogladac graczy bo inni marudza ze ten ma SH a tamten WH