dostalem bana od poyoq jezus bo zrobilem reklame dostalem na tydzien ale pytalem sie czy moge i powiedzial tak pytalem sie czy zbanuje powiedzial ze nie zrobilem reklame i dostalem bana na tydziien weszlem na kompie 2 i probowealem wyjasnic todostalem bana perma za toze weszlem chodz zostalem zbanowany prosze o ub
[ Dodano: 2010-09-01, 19:50 ]
a czy wogole warto sie starac o ub
Pozwoliłem ale zmieniłem zdanie bo regulamin to regulamin. Nie dam ci ub na steam i na non steam co perma dostałeś. Po za tym jak zaczynałem grać na serwie to z kaziulem nieźle cisneliście z bugami, rc, spamem, nadużywaniem mikro itp. Chciałem cie zbanować wcześniej za tamto ale dajmy dziecią neo trochę wolności
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-09-01, 19:11
matix245 napisał/a:
a czy wogole warto sie starac o ub
W ogóle to kup słownik...
Warto tylko wtedy kiedy napiszesz skargę według wzoru, a wzór znajdziesz tutaj, http://cs-serwery.pl/foru...arge-vt7043.htm Spokojnie napisz co się dzieje. Ten temat ląduje w koszu, napisz nowy.
że i tak ten głupi występ się skończy.
Będzie raj - więc śmierci NIE MA!
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa