Nick na serwerze: t.p.r Siwusek targaj grzdyle :)
Znajomość amxmodx: 9/10
Masz mikrofon?: Posiadam
Masz Steama?: Steam i NS
Ile możesz przekazywać na serwer?: Zgodnie z cennikiem : 10zł- miesiąc lub 20zł-3 miesiące (przelew) .
Cos od siebie kto mnie zna to zna!!! Denerwuja mnie cziterzy na serwie , gdy gram!! Zazwyczaj admina nie ma!!! Lubie grac w cs jak jest czysto na serwie i nie toleruje chamstwa , podlizywania sie h@!!!! i donoszenia!!! . Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania!!
_________________ Moj steam ID : " 10689 STEAM_0:0:17842705 "
WIECIE ZE SIWUsEK TO KROLLLLLL
_________________ W pokoju unosi się zapach domowej babki wiewiórka przy ognisku grzeje zamarznięte łapki pierwsze płatki śniegu przynoszą nam zimę a ja wbijam ci na haus z chu*em twardym jak himen!!! :)))
daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1077
Wysłany: 2010-02-14, 11:54
Siwusek straciłeś admina za nie ogarnianie ,a tu znowu podanie czyżbyś zrozumiał ...?
_________________ Wiesz Kim Ja Jestem ??
Ostatnio zmieniony przez daro 2010-02-14, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
ty Tollem nie bd taki wielki ok?bo też siedzisz na serwie i ch***a robisz, Siwy spoko typ, dać szanse można , odwali coś to straci. Ja jestem na TAK
A czy ja coś takiego napisałem? To jest forum, każdy może wypowiedzieć swoje zdanie. A skoro uważasz że źle używam admina, przedstaw jakiś dowód. Tylko proszę o konkret bo pierdołami nie powinniśmy się zajmować;>
_________________ Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami...
Jak się nie ogarnia to się nie ogarnia. Błędów napewno popełniłeś więcej niż jeden zanim straciłeś admina dlatego drugiej szansy jako admin powinno nie być.
dobra zamknijcie temat .. Klesze sami nie wchodza na serwa i nie wiedza co robic.........
A pozatym jak bedzie jakis czit a bedzie ktorys online to napisze .. A jak nie wejdziesz to stracisz adma ok??
_________________ Moj steam ID : " 10689 STEAM_0:0:17842705 "
WIECIE ZE SIWUsEK TO KROLLLLLL
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa