Nick na serwerze: matej !;
Znajomość amxmodx: 100/10
Masz mikrofon?: mam
Masz Steama?: mam
Ile możesz przekazywać na serwer?: ile bedzie trzeba
Dodać coś od siebie: CHCE TEGO JEBANEGO ADMINA ZE WZGLEDU NA TO ,ZE GRAM DLUGO NA TYM SERVIE DZIENNIE PO 10 H .. ALE KURWA SZLAK MNIE TRAFIA JAK WCHODZE GRA 10 OSOB AA Z TYCH 10 OSOB 6 NAPIERDALA ODPALONYCH , PRZEPRASZAM ZA WULGARYZM ALE DOSLOWNIE BULWERS 100 % , ZERO ADMINA NA SERVERZE ANI NIE MA KTO OGARNAC ANI NIC.. !!! prosze o rozpatrzenie! WIEM KIEDY BIEGA HAX A KIEDY SKILL!
PS JEZELI GLOSY BD NA NIE TO PROSZE KOMUS WKONCU DAC TEGO ADMA,ZEBY SIEDZIAL NA TYM SERVIE I PILNOWAL A NIE SERV STOI ADMIN 0 A HAXY CO CHWILE BIEGAJA, MOZE RAZ NA 100 SIE TRAFI ,ZE TEN SERV BEDZIE STAL BEZ JAKIEGOS HAXA...
brak kultury - jako gracz - nie chcialbym z takim adminem miec do czynienia
Ponadto admin powinien byc obiektywny i nie podejmowac decyzji pod wplywem emocji - Ty nie nalezysz do takich osob
Skoro tak wychwytujesz swoim sokolim wzrokiem czity to nagralbys demko i wrzucil na 4um - wtedy pomoglbys tepic czitow - a jednak ... nie robiles tego - brak czasu ?? Nie chce Ci sie ?? hmmm ...
Reasumujac ... w oczach zwyklego gracza (jakim jestem) - nie zaslugujesz na funkcje admina
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !