panika.Wilku
Wysłany: 2010-08-05, 11:24
Blue napisał/a:
to ze wciaz sie wymigujesz od odpowiedzi...
dziekuje. ja jestem na NIE. albo masz cos na sumieniu, albo za bardzo kombinujesz...nie bardzo mi to lezy, ale Cie nie znam. zagrajmy, moze zmienie zdanie...
Człowieku, zastanów się co ty piszesz, świat nie kończy się na NonSteamie, od 2 lat gram praktycznie na STEAMie, nie czituje nigdy, pod tym nickem podejrzeń i banów dostawałem bardzo dużo, ale co najwyżej zawinił "podskok skila na noobskim serwerze" a nie "odpaleniec", tyle ode mnie, zastanówcie się bo ten serwer póki co to zwykłe ffa, jak jestem nikt oprócz mnie nie prowadzi, a powinno być na odwrót, pozdrawiam.
_________________ na chuj to czytasz?
Ostatnio zmieniony przez panika.Wilku 2010-08-05, 11:25, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-06, 11:46
panika.Wilku napisał/a:
jak jestem nikt oprócz mnie nie prowadzi, a powinno być na odwrót, pozdrawiam.
Prowadzić? A kogo chcesz tutaj prowadzić? Możesz mówić do tych NS-ów, ale w 90% to dzieci w wieku 10-14 lat (również admini), którzy nie zrozumieją co mają zrobić w kolejności, gdyż Twój słowotok to dla nich za dużo. Jeśli sam o siebie nie zadbasz, to nic nie ugrasz.
Od pewnego czasu (tj 3 dni) wchodzę na TP. W większości kiedy mówię że ktoś ma haxy, to dzieci krzyczą : "on jest czysty". Muszę wyczekiwać Bóg wie ile, aby ktoś wszedł i go "usunął", dlatego też jestem na TAK. Przyda się jeszcze jeden steamowy admin, do którego będę mógł napisać w razie potrzeby, chociaż coraz częściej zastanawiam się czy nie wrócę na stare śmieci i będę nadal grał z kolegami z innej serwerowni, bo tutaj nie ma żadnego ogarniętego admina.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Masz, te Tak. Przyda sie ktos z wiekiem większym od Crazy, Cyb3rshota (tu bez obrazy, Cyber jest ogarniety, lecz potrzeba kogos starszego). Jak mi wiadomo jesteś prawie pełnoletni - to już wielki plus. Mam nadzieję, iż pomożesz mi podczas nieobecnośći Cybera i innych adminów ( Są, ale nie wchadzą... )