1. Jesteś tragiczny głosując sam na siebie
2. Poprawka "Najlepszy Admin TP" NIE! "Jedyny admin TP" - TAK tj. Mike bo nikogo nie widze innego
3. A co do adminow powininieneś wypisać all GA i daro ;p chociaż oni tak duzo nie robia.. ;D
4. Czemu służy ta ankieta?
e ja bym to zamknał ;D
//EDIT
Załosne...
Cytat:
[Dzisiaj 13:52] IcraNit3X: Ja tam głos wyśle jak ostatni chyba : )
[Dzisiaj 13:52] IcraNit3X: Ale nie wiem na kogo na cb lancer wysle ; p na koncu zeby przewazyc ; p
To dlaczego załosowałeś jako 3 osoba i to na siebie? i prosze nie wciskaj mi kitu ze nie bo widziałem to ;) Zaczynałem pisać był jeden głos.. Lancera na siebie a teraz już są 3- moj na mike a kto zagłosował na ciebie? Ty bo akurat jestes na forum ;) Załosna ankieta.. :) Pozdrawiam ;D
_________________ Prawie jak włamanie ;d
Ostatnio zmieniony przez [bG's]^noah. ;D 2010-10-10, 13:55, w całości zmieniany 1 raz
Hahahaha .. Pozdro nie wysłałem ani na sb ani na nikogo Nie jestem egoistą ....
A co nie wolno mi być na forum ?
Ale co ja się będę kucił o co ?! : /
Nie oddam w tej ankiecie głosu na nikogo i h** ...
No więc pozdro i myśl sobie co tam chcesz :*
NaRa
nie wiem na kij ten temat, zwłaszcza że więcej GA tam sprawują władze niż Wy. Lancer i Icranit3x jesteście adminami od 2 tygodni? i już ankiete na najlepszego ?!
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-10-10, 14:30, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa