Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-09-01, 17:21
Jesteś w "LISTA ZBANOWANYCH NEONOWICZÓW". Kiedyś na NS jechałeś na aim, teraz raptem steam i myslisz że moszesz grać? O nie nie, zobacz sobie: http://cs-serwery.pl/foru...w-vt3798,15.htm
Cytat:
(...)
[danse macabre] raFi
;) Bez UB. Masz coś do powiedzenia czy zamykać?
że i tak ten głupi występ się skończy.
czlowieku zastanow sie nad tym co robisz ja juz od 5 lat gram na steamie i nigdy na czitach baranie jebany !! glupi jestes masz mnie w znajomych jako raFi deGustatoR sor2 i kurwa dajesz mi bana jaki ty jestees jebniety !! wypowie sie ktos jescze ??? bo szkoda mi tego typa i nie mam zmiennego ip !! caly czas stale od kad mam neta Przyglupie !!!!!!
[ Dodano: 2010-09-01, 19:40 ]
ten co to robil tam to jest zalosne :( masakra
Ja sie wypowiem ;] Pierdol sie ogarze... taki kozak jestes? Pojebany to ty jesteś zerowiczu! Wyjdz! Byles na liscie i nie pierdol.. Przyglupie... wyjdz i tyle..Cose + ban na forum.. i git. -.-
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
chcesz cwaniaku mozemy esla zagrac :) 1v1 i zobaczymy kurwo jaki kozak jestes i sam sie pierdol myslisz ze masz supersajana to ci wszystko wolno ha ha ciota jestes i tyle tak jak ta siec waszych serwerow !! kutasie ! Zal zAl zaL LAMUsY GG pierdolcie sie
eSka : Gówniarz jak się odzywa. WON! Ban na forum. Dziecko 15 letnie! Zamykam, kosz.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa